Mašo, druge žene sada rane leče, sve gole oko mene! Evo šta će Veljko da peva sa Cecom! (VIDEO)
Foto: Facebook/Veljko Raznatovic

duet u najavi

Mašo, druge žene sada rane leče, sve gole oko mene! Evo šta će Veljko da peva sa Cecom! (VIDEO)

Mali Ražnatović je pokazao talenat za muziku, a Ceca će to iskoristiti za saradnju sa svojim sinom
Objavljeno:

Ceca Ražnatović uveliko sprema svoj novi album koji će izaći uskoro, a kako je najavila gost na njenom novom projektu biće niko drugi do njen sin Veljko! Oppallla: Reper Veljko snima duet sa našom najpoznatijom pevačicom! Ne znamo kog žanra će biti pesma i da li će Veljko pevati ili možda repovati, ali na osnovu njegovih ranijih snimaka na Jutjubu možda možemo da pretpostavimo u kojem smeru će se sve kretati.

A photo posted by Veljko Raznatovic (@raznatovic_veljko_) on

Naime, on je pre četiri godine postavio na pomenutoj mreži dva snimka gde se može čuti kako peva. On je otpevao pesmu Saše Kovačevića pod nazivom "Mila". - Da li imas nekog ko te ljubi, kosu miluje sa usana tugu skida, osmeh daruje kad poželis ti pozovi ljubav nije prestala jer te niko, mila, ne voli k'o ja.

To je klasična pop balada, a u sledećem videu otpevao je pesmu koju je sam napisao, i to u rep fazonu! Ona glasi ovako: - Ja grešio sam pre, nisam znao da je cenim, ona je ta koju sada bi da ženim, ona znala je da zove i po 4-5 puta, ja se nikad nisam javljao, jer tu je bila druga, glup sam tada bio, ona otišla je, sa sobom odnela je svaki delić moje sreće, ostao sam sam, mene više niko neće, druge žene sada rane leče, sve gole oko mene, nisam spavo sam skoro, bol od alhokola, zoro nikada ne svani, jer bez nje mi ne trebaju novi dani, ali zora ipak svane, izbace me iz kafane, opet isti bol u duši dok odzvanjaju mi uši, čekam da se vratiš, ajde budi moja molim te, ja više ništa ne znam mala, samo znam da volim te.

Koji žanr mu bolje leži, procenite sami, a kako će nova pesma Cece i njega zvučati ostaje nam da vidimo. Ali nije isključeno da će Veljko dobiti dozvolu da sam napiše tekst i da će to biti po uzoru na ovo. Uostalom, izgleda da je opet raskinuo sa Mašom, pa bi to moglo da mu predstavlja inspiraciju. U svakom slučaju, saznaćemo uskoro! (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.