SOFIJA JURI LUKU DA SE POMIRE: Manekenka imala VELIKI ISPAD, evo šta je uradila dok Jović SA SINOM kiti jelku!
Foto: Printscreen

ponizila se

SOFIJA JURI LUKU DA SE POMIRE: Manekenka imala VELIKI ISPAD, evo šta je uradila dok Jović SA SINOM kiti jelku!

Posle tri meseca zabavljanja, fudbaler Luka Jović i manekenka Sofija Milošević odučili su da stave tačku na romansu, ali atraktivna plavuša ne odustaje od poznatog sportiste

Objavljeno:

Njihova ljubav planula je početkom jula u Crnoj Gori, a svim silama su se trudili da javnost za ovu letnju romansu ne sazna. Međutim, zajednička putovanja, ali i njegovi dolasci u Beograd razotkrili su ih, a kao kruna potvrde da su u vezi bio je paparaco iz Madrida. I dok je sve krenulo da se razvija idilično u vezi Luke i Sofije, poznati fudbaler je zbog obaveza odlučio da stavi tačku na ovu ljubav.

- Sofija je često dolazila kod njega u Madrid, ali i on kod nje u stan u centru grada. Pokušavali su da održe vezu, međutim, nije uspelo. S obzirom na to da je vrlo mlad i da je posvećen karijeri, Luka je želeo da se na jedan miran i dostojanstven način raziđu i ostanu u prijateljskim odnosima. Sofija ipak nije mogla da podnese što nisu zajedno, pa mu je slala poruke da se ponovo vide kada dođe u Beograd i porazgovaraju o njihovoj budućnosti. Iako je mlađi od Sofije, njoj se dopala Lukina staloženost, ali i to što ju je tretirao kao kraljicu dok su bili zajedno - kaže naš izvor upućen u celu priču i dodaje:

- On i dalje oseća nešto prema Sofiji. Svako ko ih prati na Instagramu može da vidi da jedno drugom i dalje lajkuju fotografije. Da li će Sofija uspeti da ubedi Luku da nastave da se viđaju i dalje, za sada niko sa sigurnošću ne može od nas prijatelja to da potvrdi. Sofija se u međuvremenu zbližila sa Lukinom sestrom Milijanom koja živi u Beogradu, gde studira. One su se nekoliko puta videle i ćaskale o Luki. Sofija je često dolazila u Madrid, a kada je Luka bio slobodan, često su putovali. On ju je obasipao poklonima, ali i džentlmenskim manirima po kojima je poznat.

Inače, Sofija je ranije pričala sa puno emocija o popularnom fudbaleru mlađe generacije.

- Zaljubljena sam. Ja sam jedno veliko dete, a Luka me je osvojio jer u sebi nosi to isto - detinju iskrenost. Deca u nama su se prepoznala - rekla je ranije Sofija. Budući da je fudbaler u februaru ove godine dobio sina sa nekadašnjom partnerkom Anđelom Manitašević, a da je priroda njihovog odnosa za javnost bila misterija, mnogi su osudili Sofiju kada je uplovila u vezu sa Jovićem.

- Optužili su me da sam mu rasturila brak iako on nikada nije bio oženjen. Najvažnije je da nas dvoje znamo istinu i da smo srećni zajedno - navela je manekenka.

Kitio sa sinom jelku

Iako je kao mlad postao otac, Luka je mnogo vezan za sina Davida. On je sa njim kitio jelku okružen roditeljima Milanom i Svetlanom.

- To je bilo za njega veliko zadovoljstvo. Luka se ponašao kao dete dok je kitio jelku sa sinom. David je za njega centar sveta. Sve bi uradio za sina, pa svaki trenutak koristi da bude sa njim - dodaje izvor.

foto: Printscreen

- Pošto je došao u Beograd, Luka je hteo da oseti čari prestoničkog provoda, jer kada je u Madridu, on je uglavnom koncentrisan na fudbal i nema vremena za provod. Zato je sada ovu pauzu koju ima iskoristio da uživa u nastupu Cobija. Sve vreme je đuskao, a mnoge devojke su pokušavale da mu se približe ili fotografišu sa njim. No, Luka je jedino želeo da uživa u provodu - kaže naš izvor.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.