OV ZVZDE S SE POJVLE MRTE PJNE NA TV-U: Cirke su i baš ih briga, a vi ćete se ŠOKIRATI od njihovih BLAMOVA
Foto: Printscreen

blam

OV ZVZDE S SE POJVLE MRTE PJNE NA TV-U: Cirke su i baš ih briga, a vi ćete se ŠOKIRATI od njihovih BLAMOVA

I zvezde umeju ponekada da se zanesu, ali problem je što njihovo opijanje i ponašanje vidi 2 miliona ljudi

Objavljeno:

Svi mi imamo svoje blamove i ispade kada popijemo, ali to je na našu sreću ograničeno brojem ljudi. Obično pijane večeri pamte samo prijatelji koji nisu pili, pa nas podsećaju na taj BLAM dok smo živi.

E sad, zamilsite kako je poznatima, još pogotovo onima koji su se pod gasom pojavili u nekoj emisiji. To pamti cela Srbija, a i region!

1. Bora Đorđević

Pre nekoliko dana Bora Đorđević pojavio se pijan u Pinkovim zvezdama, razgovarao je nerazgovetno, čak je i sam sebi izvadio zub.

Kada su ga novinari pitali da li je popio, on je negirao, ali nekoliko dana kasnije stiglo je i zvanično saopštenje!

- Iskreno žalim što sam došao pijan na snimanje Pinkovih zvezda i nedolično se ponašao. Tačno je da sam se lečio Esperalom i da sam prekinuo terapiju misleći da mogu bez alkohola. Nažalost i male količine su dovoljne da izazovu pijanstvo. Nastavljam sa terapijom.

Takođe mi je žao što sam slagao novinare da nisam bio pijan - rekao je Bora!

foto: Printscreen

2. Vlada iz Elitnih Odreda

Gostujući u emisiji Sat, dva kod Vlade Stanojevića, momci iz Elitnih odreda i Nikolija Jovanović došli su da se pohvale da im je pesma Alkohola litar za nekoliko dana sakupila 2.000.000 pregleda. Međutim, stvari su krenule u malo drugačijem toku.

Vladi, članu Elitnih odreda, gotovo sve je bilo smešno, a njegov gromoglasni smeh pratili su neartikulisani pokreti. Na društvenim mrežama vodila se rasprava da li je Vlada na snimanje emisije došao pijan ili drogiran…

3. Milić Vukašinović

Ok, nije sada ovo neka novost da je Milić nekada bio pod gasom, ali svakako je smešno kada to gledaju milioni.

Naime, kako je rekao i sam trebao je da bude gost kod tanje Vojtehovski u emisiji "1 pa 3" na TV Pink. Snimanje je počinjalo u 9 ujutru, a Milić je tek kući došao u 7 tog jutra. Tanja ga je pozvala u 8:45 i on je pravo došao u emisiju.

Ovako je to izgledalo:

4. Nada Topčagić

Nada Topčagić bila je jedna od gošći u specijalnoj, slavskoj emisiji „Ami G Show-a".

Taman što bi Ognjen zaustio da kaže nešto, Nadu je malo „ponela” praznična atmosfera, pa je neprestano pevala, čak toliko da od nje nije moglo da se dođe do reči. Folkerka je grlila i ljubila voditelja, pevala mu na uvce, pa čak i poklonila dukat za sinovljevo krštenje.

5. Džej

Ovaj folker definitivno pravi najviše problema na estradi kada je u pitanju alkohol. Često nastupa pripit, a pre nekoliko meseci je u alkoholisanom stanju uleteo u jedan beogradski lokal svojim kolima. Nije neobično ni da komentariše nastupe pijan.

6. Kojot

Čuvena emisija kod Ivon na Studio B pre nekoliko godina ugostila je i pevača grupe Eyesburn, Kojota.

Nikada se nije zvanično saznalo na čemu je bio, ali ovaj snimak postao je urbana legenda i ko ovo nije video, taj nije odrastao u najluđe vreme!

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.