Opa, Filipini bato: Ovako Jelena Golubović leči grlo! (FOTO)

Alternativna medicina

Opa, Filipini bato: Ovako Jelena Golubović leči grlo! (FOTO)

Glumica i miljenica publike se leči travama i kokosom na Filipinima!
Objavljeno:

Rediteljka Jelena Golubović je pred ulazak u „Farmu 7“, gde će se sa mamom Svetlanom boriti za glavnu nagradu, otputovala na Filipine kako bi izlečila glasne žice, sa kojima već godinama ima probleme. Hit status na Fejsbuku: Karleuša ne pamti da je iko ikada ovako isprozivao! (FOTO)

Kako saznajemo, ona se trenutno nalazi na ostrvu Karamoan, na kojem je sniman rijaliti „Survivor“, gde pomoću kokosovog ulja i raznih trava leči grlo. - Jelena je sa bratanicama smeštena u kućicama na vrhu brda, a svakog jutra u cik zore ustaje i spušta se na plažu, koja je rezervisana samo za njih. Tu doručkuje uz izlazak sunca, nakon čega joj domoroci spremaju napitak od kokosovog ulja i mešavine različitih trava koje pije kako bi zalečila hematome u grlu. Već nakon nekoliko dana, bolje priča i nema bolove - kaže naš izvor blizak Jeleni, koja danas napušta to ostrvo i vraća se na Manilu, gde će nastaviti sa terapijom biljem kako bi se u Srbiju vratila preporođena.
Drugo podneblje i sasvim drugačiji način života. Posle Tajlanda, Indije i Sri Lanke, sa Filipina ću poneti drugačije, ali podjednako nezaboravno iskustvo. Dani mi neverovatno brzo prolaze i volela bih da zaustavim vreme. Posetila sam lagunu u kojoj su se učesnici „Survivora“ borili sa paklenom vrućinom i hranili bubama i insektima. Najviše vremena provodim na moru i na masaži kako bih sanirala posledice boravka u rijalitijima. Tačno je da pijem kokos za glasne žice i razne njihove napitke. Priroda je čista, čitam i slušam muziku. Družim se sa Belom i Paolinom. Nevinost njihovih dečjih srca i bistrina njihovih umova mi neverovatno prijaju. Mislim da je to veliki podstrek za moje ozdravljenje - priznaje Jelena.
- Ovde je trenutno oblačno, samo da ne krene tajfun. Cunami bih sigurno preživela -rekla je rediteljka. (Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.