MA ISTE SU, NEMA ŠTA! Ovako izgleda kada Stoja pokuša da iskopira Anastasiju Ražnatović! HIT (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

hahahaha

MA ISTE SU, NEMA ŠTA! Ovako izgleda kada Stoja pokuša da iskopira Anastasiju Ražnatović! HIT (FOTO)

Korisnicima Instagrama nije dugo trebalo da shvate ko je Stojanki ovaj put bio inspiracija

Objavljeno: 15:12h

Anastasija Ražnatović, ćerka folk divne Svetlane Cece Ražnatović, važi za jednu od najpopularnijih ličnosti mlađe generacije. Nju samo na Instagramu prati više od 600 hiljada ljudi, gde redovno objavljuje fotografije koje su inspiracija mnogim devojkama širom regiona. Veliki broj njih verno se trudi da iskopira Anastasijin način odevanja, šminkanja i celokupni stil, što je sve češća pojava i među koleginicama njene mame Cece.

Ovaj put "sporne su" naočare za sunce brenda "Guči", čiji je upečatljiv model na letovanje ponela lepa Anastasija, a potom i Stojanka.

Anastasija je prva nosila ove naočare
Anastasija je prva nosila ove naočarefoto: Printscreen Instagram

Folk pevačica se, malo nakon Anastasije, fotografisala sa identičnim naočarima i pohvalila se na Instagramu, a kojoj bolje pristaju prosudite sami.

Inače, Stoju su i pratioci na Instagramu optužili da kopira Anastasiju i Cecu, koja se, takođe, fotografisala sa istim modelom, a folkerkin odgovor na optužbe je ovaj put izostao.

A onda je Stoja rešila da se podmladi...
A onda je Stoja rešila da se podmladi...foto: Printscreen Instagram

- Kopiraš Cecu i Anastasiju... O, majko mila - obratio se Stoji jedan korisnik Instagrama koji je, međutim, ovaj put ostao uskraćen za odgovor.

Bonus video

HAVANA GORI, MAJA NAPROSTO SIJA: Srpska pevačica pleni poglede Kubanaca! OVA odevna kombinacija joj svakako u tome pomaže!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.