Najčuvenija seks scena jugoslovenskog filma! Štefica Cvek snimila 2 sata zigovanja sa Batom dok je bila teško bolesna!

Bata je baš životinja!

Najčuvenija seks scena jugoslovenskog filma! Štefica Cvek snimila 2 sata zigovanja sa Batom dok je bila teško bolesna!

Glumica Vitomira Lončar, koja je igrala Šteficu Cvek u kultnom filmu "U raljama života" zbog zdravstvenih problema morala je da odustane od glume
Objavljeno: 22:49h

Poznatog lika iz filma "U raljama života" Šteficu Cveg, kojoj je Bata Živojinović obećao "ka**nje od dva sata u cugu", igrala je Vitomira Lončar i to u otežavajućim okolnostima. Preswwatko! Kad je dvoje troje! Marija Karan pokazala šta je prava ljubav! (FOTO)

Vitomirin život nije bila bajka. Glumica boluje od epilepsije koja ju je navela da promeni i profesionalni put. Glumica ima ukusa - Novi dečko Jelisavete Orašanin je prava bomba! (FOTO) Epilepsija ju je pratila još od ranog detinjstva, iako toga nije bila svesna. - Između 13. i 15. godine dogodilo mi se nekoliko nesrećnih slučajeva prilikom kojih sam dobila udarce u glavu. Na skijanju sam se u velikoj brzini zaletela u kuću, slomila ruke i dobila potres mozga. Za vreme predstave "Na vetru svirala" u PIK-u palo mi je na glavu gvozdeno koplje i ponovno sam dobila potres mozga.
Printscreen/ YouTube/ Zlatni Lav
Sećate se cice koja peva Rizlu imaš u Munjama? Tri bambija onome ko je danas prepozna (FOTO) U to sam vreme u gimnaziji igrala i košarku (još se nije znalo da ću ostati niža od 160 cm!) i na Evropskom prvenstvu, gde sam igrala u ekipi IV gimnazije, za vreme utakmice dobila sam snažan udarac u glavu i - ponovno završila u bolnici. Tada su počele teške glavobolje, pretrage i lečenje, početak uzimanja terapije. Roditeji mi nisu rekli kakve lekove uzimam i koja mi je dijagnoza. Tek kad sam odrasla sam iz dokumentacije zaključila da su to bili antiepileptici. U mojoj porodici se o tome naprosto - nije razgovaralo - istakla je Lončareva.

Ekskluzivno na www.scena.hr - Intervju - Vitomira Lončar: 'Nikad me nije zanimala cijena slobode'! - Bila sam i ostala...

Posted by Scena.hr on Wednesday, October 21, 2015
morala i da prestane da glumi. Kalina Kovačević se razvodi, ali ne kao neke dame s naše estrade! (FOTO) kad mi je pao luster na glavu. shvatila sam da moram krenuti negde drugde.
a ja nisam bila spremna da postanem penzionerka.
Printscreen/ YouTube/ TED x talks
da bih mogla pripremiti svoj mozak za učenje Ja sam prvi Bolonjac na našem odseku koji je doktorirao
A vi? Malo je reći da smo se iznenadili kad nam je Katarina Radivojević otkrila kako bira frajere! nikada nije govorila o ulozi koja ju je proslavila i legendarnim kadrovima sa Batom Živojinovićem.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.