ŠTA MISLITE, O KOME JE REČ?Ivan Ivanović otkida na guzu NAŠE rijaliti zvezde! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

raspomami se kad je vidi

ŠTA MISLITE, O KOME JE REČ?Ivan Ivanović otkida na guzu NAŠE rijaliti zvezde! (FOTO)

Poznati voditelj je opčinjen njenim izvajanim telom

Objavljeno:

Popularni voditelj Ivan Ivanović vešto izbegava da priča o svom privatnom životu, iako ga bije glas da je veliki ženskaroš i ljubitelj zgodnih devojaka koje ga obasipaju raznim komplimentima na njegovim fotkama na Instagramu.

Ali, nakon novog ažuriranja ove aplikacije, možemo takođe videti i koga to naši prijatelji “lajkuju”. Tako smo gledajući profil igračice i rijaliti zvezde Jelene Krunić, primetili da joj osim repera Raste, za koga je i rekla da joj prijatelj, kao i Nikolija, najviše slika “lajkuje” Ivan Ivanović.

Kako je Krunićeva 2013.godine napravila profil na Instagramu, tako joj poznati voditelj sviđanjem označava fotke na kojima je igračica u izazovnim pozama, bilo da je u solarijumu, automobilu ili ranije sa splavova na kojima je igrala odevena u seksi kostime.

Jelena nakon dva rijalitija često objavljuje svoje Vlogove na Jutjubu, gde ima preko 50.000 pratilaca i u najnovijoj video priči je demantovala da ulazi u “Zadrugu” u kojoj se nalazi njena bivša drugarica Anđela Veštica za koju je Krunićeva rekla da je kopira – od tetovaža do mimike-gestikulacije.

(Espreso.co.rs/ Izvor: vivstars)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.