UBIĆE SE OD PARA i dovesti milionera do prosjačkog štapa! Evo koliko će PARA dobiti žena Romana Abramoviča od RAZVODA! (FOTO)
Foto: Profimedia

NAJSKUPLJI razvod u istoriji

UBIĆE SE OD PARA i dovesti milionera do prosjačkog štapa! Evo koliko će PARA dobiti žena Romana Abramoviča od RAZVODA! (FOTO)

Roman Abramovič i njegova treća supruga Daša Žukova se razvode

Objavljeno:

Roman Abramovič je juče objavio da se razvodi od treće žene, Daše Žukove, a kako pišu britanski mediji, do neslaganja je došlo oko idejnog koncepta ostrva koje su kupili za 360 miliona funti.

Osrtvo Nova Holandija, koje je odvojeno od istorijskog dela grada pomoću tri kanala, postalo je Abramovičevo vlasništvo, a plan je bio da se pretvori u turističku atrakciju. Oko tog dela plana slagali su se i Roman i Daša, ali problem je nastao kad je trebalo da dogovore konkretnije detalje.

foto: AP

Daša je navodno htela da to bude klupskog tipa kao na Ibici, dok je Roman insistirao da se izgradi istorijski centar sa restoranima, neka vrsta male Evrope, što je na kraju i realizovano. Zbog toga su se posvađali na krv i nož.

foto: AP

Navodno su još od Božića prošle godine živeli odvojeno. Praznike je 36-godišnja Daša provela sa bogatašima u Hemptonu, dok je njen 14 godina stariji muž bio sam u Rusiji.

U Moskvi se polemiše o tome dali je Roman već isplatio svoju uskoro bivšu suprugu ili će se ruska javnost zabavljati jednim od najskupljih razvoda u istoriji. Abramovičevo bogatstvo se procenjuje na 7 milijardi funti. Ruska blogerka Elena Miro objavila je da su se njih dvoje razveli u tajnosti još u maju, dok advokat Dmitrij Golobolev procenjuje da bi Daša mogla dobiti 200 do 300 miliona dolara nakon razvoda.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.