OVO NEMA NI U ŠPANSKIM SERIJAMA! Ženi se bivši dečko Vesne Zmijanac, a ona mu peva na SVADBI!
Foto: Printscreen/Facebook

hit

OVO NEMA NI U ŠPANSKIM SERIJAMA! Ženi se bivši dečko Vesne Zmijanac, a ona mu peva na SVADBI!

On je otkrio da Zlatu Petrović neće zvati na svoje svadbeno veselje

Objavljeno:

Željko Rstić (43) početkom leta oženiće se devojkom Marijanom Stanković (33), a na svadbi će mu pevati, ni manje ni više, nego njegova bivša verenica Vesna Zmijanac.

Biznismen, koji je posle Zmijančeve bio i sa Zlatom Petrović, i njegova izabranica venčaće se crkvi, a potom će upriličiti veliko slavlje u jednoj od njegovih svečanih sala u Beogradu. Rstić se pohvalio da je krenuo sa pripremama za svadbu ali, kako kaže, ne želi mnogo da priča da ne bi izbaksuzirao.

foto: Dragan Kadić

- Planiram da se ženim, ali ne ove nedelje, kao što se šuška po gradu (smeh). Šalu na stranu, ženim se za koji mesec i zaista sam presrećan. Iako sam mislio da više ništa neću potpisivati, očigledno sam se prevario. Imam divnu devojku i srećan sam. Pronašli smo se u mnogim stvarima, shvatio sam da je ona žena koja mi odgovara u svemu. Lepa je, kulturna, radi u jednoj ozbiljnoj instituciji. Ne bih ništa više pričao unapred da sutra ne bude da pričam u prazno. O tom potom, biće prilike - kaže biznismen i dodaje da trenutno ugovara muziku za svadbu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.