MALO KO ZNA DA ĐANIJEVA SLAĐA IMA VANBRAČNOG SINA: Isplivali svi detalji o NJEMU, evo gde ŽIVI i u kakvom su ODNOSU
Slađa Trajković, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

PORODIČNE TAJNE

MALO KO ZNA DA ĐANIJEVA SLAĐA IMA VANBRAČNOG SINA: Isplivali svi detalji o NJEMU, evo gde ŽIVI i u kakvom su ODNOSU

Evo kako je Slađa reagovala na pitanje o njemu

Objavljeno:

Radiša Trajković Đani uživa u dugogodišnjem braku sa suprugom Slađom sa kojom ima troje dece, a malo ko zna da njegova žena ima i jednog vanbračnog sina.

Naime, Slađin sin Nikola ima 30 godina, ne voli da se javno eksponira, a živi i radi u Americi.

- Pričalo se da Slađa krije da ima sina, da Đani i on ne razgovaraju i da to dete niko ne viđa. Navodno, prvi sin je zamerio Slađi kako je obezbedila troje dece, a njemu nije dala ništa, ali to nije tačno. Ta tema jako boli Slađu da se priča kako sin traži Danijeve pare i da su zato u lošim odnosima. Istina je da se ne viđaju često, jer on živi i radi u Americi, ali dolazi on u Beograd i tada se vide. On je sa Milošem, Markom i Sofijom u kontaktu, čuju se, kao i sa Slađom i Đanijem. Kada dobili prvog sina Miloša Đani je rekao Slađi da svoje prvo dete može da dovede da živi sa njima, ali njemu je u Americi bilo super, išao je u školu, imao drugare i on nije hteo da se vraća u Srbiju - rekla je Slađina prijateljica jednom prilikom, a tim povodom se oglasila i Slađa.

Slađa Trajković ima vanbračnog sina
Slađa Trajković ima vanbračnog sinafoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Nikada to nisam krila, uvek kažem da imam četvoro dece. Đanija on gotivi, kao i Đani njega. On živi i radi u Americi, završio je dva fakulteta, prelep je i pametan momak. Ja nisam u kontaktu sa Nikolinim ocem, nema ni potrebe. Naš sin je momak, ostvaren, nije dete. Mnogo je godina prošlo kako ja nisam sa tim čovekom. Nikola kad može dođe u Beograd i tada se svi viđamo sa njim - rekla je Slađa svojevremeno.

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/Blic/Nina Denda Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.