HARISU PUKAO BRAK, DRAGANA SE RAZVODI, A EVO KAKVO JE STANJE KOD POPOVIĆA: Suzana neće više da ĆUTI, ovo ju je...
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

ISKRENO

HARISU PUKAO BRAK, DRAGANA SE RAZVODI, A EVO KAKVO JE STANJE KOD POPOVIĆA: Suzana neće više da ĆUTI, ovo ju je...

Suzana je sad otkrila sve o trzavicama u braku

Objavljeno:

Pevačica Suzana Jovanović je skoro 30 godina u srećnom braku sa Sašom Popovićem. Kod njih, barem kako kažu, sve odlično funkcioniše još od prvog dana.

Ipak, Suzana je sad otkrila da li je nekada bilo trzavica.

- Kažu da su one neparne godine problem... Kada one prođu bude sve dobro! Ja mislim da nije bilo nekih teških godina u našoj vezi. Izborila sam se sa Saletom i svemu onome što je on. Sva ta popularnost, prvo sa Lepom Brenom, pa onda kada je osnovao ''Zam'', bile su pevačice stalno oko njega, ali sam sve pregurala. Shvatila sam da ja uvek treba da budem ono što jesam... On se u stvari u mene zaljubio zbog toga - rekla je Suzana na početku i dodala:

Shvatila da uvek treba da bude ono što jeste
Shvatila da uvek treba da bude ono što jestefoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Saša mi je jednom rekao: "Ja piletinu neću da tražim, ja piletinu imam kod kuće", kazala je ona i napomenula da je mlađa od Saše 15 godina.

- Prećutala sam ja mnogo toga. Morate biti mudri u vezi. Dobijala sam savete od pametnih i mudrih žena i tako sam radila. Uvek sam bila strpljiva, umem da prećutim i to je tajna uspeha. Posle toga, ako mi nešto smeta, posle par dana ja kažem, ali nikada kada smo ja ili on nervozni - kaže Suzana, koja se zatim osvrnula na svoju karijeru.

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Kada sam upoznala Saleta, prvo smo dve godine živeli zajedno... Onda je došao brak, deca i u jednom trenutku sam se posvetila samo porodici. Toliko sam srećna zbog toga da nemam reči. Mnogo sam uložila u svoj brak i porodicu. Nije mi bilo teško kada sam se opredelila za nju. Ponekad mi nedostaju nastupi, stalno me zovu, pogotovo što su mi pesme sada jako slušane. Spremam dve nove pesme, pa videćemo...Možda se malo posvetim ozbiljnije tome pa napravim i neki koncert u Srbiji i Bugarskoj odakle me baš često zovu - dodaje ona.

Suzana se potom osvrnula i na nedavne razvode svojih kolega pevača Harisa Džinovića, a potom pevačice Dragane Mirković.

Mnogo joj je žao
Mnogo joj je žaofoto: Printscreen/Instagram/draganamirkovic

- Mnogo mi je žao! Porodica je za mene svetinja. Ja moj brak čuvam ljubomorno. To je svetinja... Evo sva se ježim dok pričam. Kada sam čula za Draganu i Tonija stvarno nisma mogla da verujem. To je kao da neko kaže da se ja i Sale razvodimo. Volela bih da to nije istina i da se oni pomire - navela je Suzana Jovanović u emisiji "'Premijera Vikend Specijal"

Bonus video:

00:18

Dragana Mirković iz dvorca čestitala katolički Uskrs

(Espreso / Pink / Telegraf / Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.