LUKAS I SELAKOV IPAK NISU NA DUSU: Otkriveni novi detalji nakon SKANDALA koji je UZDRMAO SRBIJU, ovo je ISTINA
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

NAJNOVIJE

LUKAS I SELAKOV IPAK NISU NA DUSU: Otkriveni novi detalji nakon SKANDALA koji je UZDRMAO SRBIJU, ovo je ISTINA

Evo koga Ivana krivi za problem

Objavljeno: 08:46h

Pevačica Ivana Selakov komentarisala je navode da je u sudskom procesu sa kolegom Acom Lukasom oko autorksih prava na duetske pesme koje su snimali: Daleko si i Omaklo mi se.

- Ne, ni na kakvom sudu nisam, ali sve je moguće kad je ta ekipa u pitanju. Sud se spominje češće nego vremenska prognoza, ali ne, nema apsolutno nikakvog spora oko autorskih prava. Nema nikakvih spornih autorskih prava što se tiče dueta za Daleko si i Omaklo mi se. Sva prava su od autora Aleksandre Milutinović koja je moja prijateljica sto godina tako da nema tu ništa - rekla je pevačica u emisiji Divan Show na Kurir tv.

Ipak poslednja pesma koju su snimili sporna je izgleda zbog menadžera Ace Lukasa:

1 / 6 Foto: Printscreen Instagram

- Poslednja pesma da, ali je sporna zbog njegovog menadžera. Ali ja imam na papiru dozvolu od autora da tp može da se snima. Imam dozvolu da se snimim sama ako hoću, ali naravno da neću. Više je to sve onako, ajde da se piše nešto.

Pogledajte šta je još rekla:

01:10

NJEGOV MENDADŽER JE PRAVIO PROBLEM, SA TOM EKIPOM SVE JE MOGUĆE! Ivana Selakov progovorila o sudskom procesu sa Acom Lukasom

Bonus video:

02:10

IVANA SELAKOV IZABRALA FAVORITE PESME ZA EVROVIZIJU: Jedna ima etno stil koji će nastaviti da živi u Srbiji, druga kao iz Holivuda

(Espreso / Kurir / Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.