JASMINKA MISLILA DA NE MOŽE DA IMA DECU, A ONDA SAZNALA DA JE U DRUGOM STANJU: Naslednike dobija u 50. godini
Pevačica, Foto: prentscreen/instagram/jasminka_tajci

LEPE VESTI

JASMINKA MISLILA DA NE MOŽE DA IMA DECU, A ONDA SAZNALA DA JE U DRUGOM STANJU: Naslednike dobija u 50. godini

Pevačica je govorila o simptomima i kako saznala da je trudna

Objavljeno: 11:18h

Pevačica Jasminka Hamza Tajči, živi svoj život pored supruga Petera, Nemca koji je izuzetno voli, poštuje i ceni, piše “Express".

“Kada sam se udala prije nekoliko godina, željela sam odmah djecu. Međutim, nije nam se dalo. Nadu i vjeru da ću postati majka nisam gubila, ali Peter i ja smo se u razgovorima pomirili s tim da ćemo živjeti naš skladan život i bez djece ako ih ne bude. Ali, znate kako se kaže: “Čovjek snuje, a dragi Bog odlučuje”. Kada smo izgubili svaku nadu da ćemo postati roditelji, kada smo se opustili i prepustili nekom drugim stvarima u životu, desilo nam se ono za čim smo čeznuli. Ostala sam trudna”, vidno uzbuđeno priča Tajči.

Na pitanje kada je to primetila i da li je sve simptome shvatila ozbiljno, Tajči je ispričala:

Bilo je to ljetos u Budvi. Moj muž i ja željeli smo da provedemo odmor u tom lijepom gradu, a poznata sam po tome da volim da noću izađem i da se malo isplešem. Tako smo otišli u jedan restoran koji je imao uživu muziku i već je bio popunjen. Iako je konobar bio ljubazan i našao nam mjesto, počela sam da histerišem, da vičem, da se ljutim. Sve mi je smetalo. Moj Peter je pokušao na sve načine da me smiri, izađe u susret, međutim meni je i on smetao. Mislila sam da sam umorna, kontala na neke sasvim druge stvari, ali ne i na trudnoću. Čak i kada smo se vratili u Jablanicu gdje uživam da budem sa mojom braćom i njihovom porodicom i tu sam bila nervozna i jedva čekala da se vratim u Ninberg. Po povratku nisam ni tada pomišljala da sam u drugom stanju, a ja sam bila sve, samo ne ona stara Tajči. Onda sam u dogovoru sa suprugom otišla na pretrage da saznam šta je razlog mojoj nervozi, uznemirenosti. Tada je uslijedila šok dijagnoza: trudnoća. Mislila sam da ću pasti u nesvijest od sreće. Jednostavno nisam se nadala. Mislila sam da sam teško bolesna, da mi je stotinu nekih drugih stvari, ali trudnoća ni u snu. Odmah sam nazvala supruga, on je došao po mene i onda smo kao mala dijeca plakali od sreće. Bio je to dan i moment koji nam je promjenio živote i koje će nam tek promijeniti, ali nabolje.”

Ostalo je jedno nerazrešeno pitanje, a to je da li je Tajči prirodnim put ostala trudna ili vantelesnom oplodnjom s obzirom na to da ima 49 godina.

Umjetna oplodnja nikada nije dolazila u obzir. Oduvijek sam željela djecu, ali samo prirodnim putem, a eto kada smo se najmanje nadali meni i mom suprugu se to desilo. Zbog toga sam još sretnija”, objasnila je Tajči.

Jasminka je odgovorila da li je u njenoj porodici ili u porodici njenog muža bilo blizanaca.

“Na strani mog supruga nikada, ali onda sam se malo raspitala kod moje uže i daljnje rodbine te sam saznala da je bilo blizanaca u porodici, pa sam eto tako nastavila tu tradiciju u poodmaklim godinama. Ova djeca su dar s neba i ja ću biti najbolja i najsretnija majka na svijetu. A poručujem mnogim ženama koje žele djecu, da ne gube nadu i vjeru jer do sudbine se pobjeći ne može, a ona te obraduje kada se najmanje nadaš.”

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/ekskluziva.ba/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.