OTKRIVENA DUGO ČUVANA TAJNA: Ivana Marinkovića je PREBIO član Amadeus benda, Goca Tržan OTKRILA SVE DETALJE
Ivan Marinković, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

SVI U NEVERICI

OTKRIVENA DUGO ČUVANA TAJNA: Ivana Marinkovića je PREBIO član Amadeus benda, Goca Tržan OTKRILA SVE DETALJE

"Volela bih kada bi neko stavio njegovo ime i prezime, a da ne piše bivši muž Goce Tržan." rekla je Goca

Objavljeno:

Komentarišući još jednom bivšeg muža Ivana Marinkovića, pevačica Goca Tržan otkrila je da ga je pretukao poznati muzičar, član Amadeus benda.

Odgovarajući na pitanje koga bi izbrisala iz života, pevačica Goca Tržan je spomenula svog bivšeg muža Ivana Marinkovića, a zatim spomenula njegov okršaj sa muzičarem Aleksandrom Stanimirovićem, poznatijim kao Aca Amadeus.

- Bivšeg muža. Da mi se makne iz vidokruga. Već 13 godina trpim ozbiljno medijsko nasilje, zahvaljujući njemu, iako sam 13 godina razvedena od njega. Samo četiri godine smo bili u braku. On je, po rijalitima, zahvaljujući tome što sva što priča o meni, njemu su dali određeni novinari savet da ide i da blati i da priča koje kakve gluposti, da bi ušao u medije, zbog toga su ga pozvali u prvi rijaliti - istakla je Goca.

Goca Tržan otkrila da je Aca Amadeus tukao Ivana Marinkovića
Goca Tržan otkrila da je Aca Amadeus tukao Ivana Marinkovićafoto: ZORANA JEVTIĆ

- Volela bih kada bi neko stavio njegovo ime i prezime, a da ne piše bivši muž Goce Tržan. Evo, neka piše otac deteta Miljane Kulić, ne znam, učesnik rijalitija, čovek koga je tukao Aca iz Amadeusa... Eto to bih volela. To bi mi baš značilo - dodala je Tržanova.

Podsetimo, pevačica Goca Tržan je bez zadrške odgovorila onima koji joj ostavljaju negativne komentare na društvenim mrežama.

Goca Tržan o Ivanu Marinkoviću
Goca Tržan o Ivanu Marinkovićufoto: M. M./ATAImages

- Ovako, lice u lice bi bilo drugačije, drmnula bih šamarčinu, da pala bi u nesvest. Zato što ne možeš da sa mnom tako razgovaraš. Ljudi su kukavice, to je najveći problem. Slušala sam Majka Tajsona, koji je pričao da su socijalne mreže upropastile ljudske karaktere, možeš da budeš nasilan, možeš da budeš uvredljiv bez ikakvih posledica - istakla je Goca za "Alo".

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Telegraf/N.L. Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.