"ONDA SAM SHVATILA DA JE TO BAŠ NEKO PROKLETSTVO" Anabela Atijas progovorila o IZAZOVIMA sa kojima se suočila
Anabela Atijas, Foto: Antonio Ahel/ATAImages.

iskreno

"ONDA SAM SHVATILA DA JE TO BAŠ NEKO PROKLETSTVO" Anabela Atijas progovorila o IZAZOVIMA sa kojima se suočila

Naglasila da joj je bilo potrebno vreme da nauči kako da dospe u takozvanu zlatnu sredinu

Objavljeno:

Pevačica Anabela Atijas priznala je zbog čega izbegava da često daje intervjue, otkrivši da se u jednom trenutku osećala kao medijski talac.

Pevačica je u emisiji „Zvezde Grand Specijal“ detaljno objasnila razloge za svojevrsno povlačenje iz medija i naglasila da joj je bilo potrebno vreme da nauči kako da dospe u takozvanu zlatnu sredinu, kada je reč o interesovanju javnosti za njen život.

- Valjda svako ima pavo na svoje parče neba. Nikada se nešto nisam bavila time šta rade drugi. Fokusirana sam na sebe i na sebi drage ljude. Volim da su svi ispunjeni. Ima posla. Uvek sam se vodila time da je zlatna sredina za mene najbolja moguća stvar koja mi se može desiti. Jer, shvatila sam da sve nosi svoje nešto i što si više u medijima gubiš nešto svoje – rekla je Anabela.

Pevačica je objasnila i šta joj je bilo potrebno da postigne lično zadovoljstvo kada je reč o njenom medijskom pojavljivanju.

- Kada sam naučila medijima da kažem ne sve se promenilo. Jer ranije je to bilo katastrofa. Nisam znala da kažem ni jednom novinaru da ne mogu da dajem intervju ili da neću ili ne mogu da dođem u emisiju. Nisam za sve emisije. Onda sam shvatila da je to baš neko prokletstvo – objasnila je Anabela i priznala da joj medijska pažnja nimalo nije prijala.

Pevačica je otkrila i kada je došlo do kulminacije.

- Desilo se to što se desilo, taj rijaliti koji je mene doveo na samo dno. I na tom dnu, kako kažu ljudi da moramo ponekad da budemo u najvećoj tami da bismo ugledali svetlost. E to se meni desilo. Bila sam na samom dnu kad se pojavila ta neka svetlost, i kada sam počela da učim šta meni ne prija i šta ja moram da preduzmem da bih bila dobro – naglasila je pevačica.

Anabela je ispričala i šta je bio ključni trenutak koji ju je „vratio u normalu“.

- Kada sam naučila da kažem ne tamo gde mi srce ne kaže da se osećam dobro, manje me ima u medijima i manje uslovno rečeno vredim, ali to je za mene zlatna sredina – zaključila je Anabela.

Bonus video:

00:15

OVAKO JE PRE 24 GODINE ANABELA ZASMEJAVALA JEDNOGODIŠNJU LUNU: Đoganijeva objavila snimak koji je RAZNEŽIO Instagram!

(Espreso/Grand/A.Dačić/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.