PRVI MUŽ JE TUKAO, DRUGI JOJ SKIDA ZVEZDE SA NEBA: Ovo je ISTINA o ljubavnom životu Vedrane Rudan, IZNENADIĆETE SE
Vedrana Rudan, Foto: Happy tv printscreen

UPOZNAJTE JE!

PRVI MUŽ JE TUKAO, DRUGI JOJ SKIDA ZVEZDE SA NEBA: Ovo je ISTINA o ljubavnom životu Vedrane Rudan, IZNENADIĆETE SE

Muž Vedrane Rudan osam godina mlađi od nje

Objavljeno:

Poznata je po oštrom peru, britkom jeziku i uvek spremnim odgovorom na svako pitanje. Vedrana Rudan ne prestaje da podiže prašinu po regionu, jer njeni kritički osvrti na razne društvene teme mnoge umeju da zabole, ali i da udare „u sridu”, baš tamo gde treba.

Mnogi ne znaju da je popularna hrvatska spisateljica, uvek rado viđena i u Srbiji, dva puta stajala na ludi kamen. U prvom braku, koji je trajao 14 godina, dobila je ćerku Asju i sina Slavena. Međutim, priča nije bila srećna - trpela je zlostavljanje, o čemu je svojevremeno i pričala.

- Prvi muškarac koji je ispunjavao estetske kriterijume - ramena tolika, bokovi ovoliki, kosa takva, osmeh očaravajući, oči takve - e, ti si taj! Druge signale nisam želela da vidim.

Ko je drugi muž Vedrane Rudan?
Ko je drugi muž Vedrane Rudan?foto: Printscreen Youtube / RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal

- Moj prvi muž bio je moj tata, samo u drugom obliku i mnogo gori, mnogo perfidniji, mnogo lukaviji. Jedan dan pljuska, drugi buket cveća, sigurni psihopata. Bila sam zbunjena kao i sve zlostavljane žene, jer danas te prebije, a sutra ti donese cveće i kaže: „Nemoj me provocirati, pa će biti sve u redu”.

Druga ljubavna priča je daleko lepša. Vedrana je srećno udata za osam godina mlađeg advokata Ljubišu Drageljevića, Srbina, s kojim živi u Rijeci, u kući staroj 400 godina.

- Ljubiša me je naučio toleranciji. Promenio me nabolje - rekla je, a jednom prilikom je na svoj duhoviti način otkrila i kako su se upoznali:

1 / 4 Foto: Youtube/RTS TV lica, kao sav normalan svet

- Zaljubili smo se u jednoj prodavnici u Ulici Matije Gupca. On je sebi kupovao ljubičaste cipele, a ja sam gledala u ljubičastu torbu. „Super je torba“, rekao je. Godinama me niko ne vidi. Oduševila sam se. „Tvoje su cipele ludilo, koja slučajnost, iste su boje kao moja torba.“ „Najbolje bi bilo da ih i ti kupiš, pa da hodamo kroz život istim korakom.“ Kapirate? Koja dobra baza. Pa, da hodamo kroz život istim korakom. Otišli smo kod njega na piće, ostalo je istorija.

Bonus video:

06:06

EKSKLUZIVNI INTERVJU S VEDRANOM RUDAN

(Espreso/Hello/Katarina Milošević/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.