KAKO SE JELENA KARLEUŠA PONAŠA U KAFANI? PEVAČICINE PRIVATNE SLIKE DOSPELE U JAVNOST: Evo sa kim se PROVODI
Jelena Karleuša, Foto: Instagram printscreen/karleusastar

niste znali

KAKO SE JELENA KARLEUŠA PONAŠA U KAFANI? PEVAČICINE PRIVATNE SLIKE DOSPELE U JAVNOST: Evo sa kim se PROVODI

Nije mogla da ostane neprimećena

Objavljeno:

Jelena Karleuša iskoristila je nedelju popodne za porodične aktivnosti, pa je zajedno sa svojim najbližima otišla na ručak u jednom beogradskom restoranu.

Pevačica je za tu priliku odabrala belu kombinaciju i veliki šešir u istoj boji, te nije bilo šanse da ostane neprimećena. Njene kolege muzičari, odmah su došli za sto za kojim je pevačica sedela sa porodicom i podigli atmosferu.

Pristuni su se najviše obradovali izvođenju pesme "Noćas sam tužan, ciganko moja" od Tome Zdravkovića, pa je Jelena tada dala ćerki Niki novac kako bi počastila muzičare.

1 / 4 Foto: Instagram printscreen/karleusastar

Podsetimo, Karleuša je juče šokirala svoje pratioce kada je objavila da je njen suprug Duško Tošić tražio od nje da izvrši samoubistvo kada su u javnost izašle njene nage slike.

- Kao javna ličnost, žena i majka, bila sam žrtva brutalne osvetničke pornografije. Tada je nečovek pokušao da mi kukavički i bedno, oduzme život, čast, porodicu, ponos, budućnost, tako što je iskoristio momenat moje nepažnje, slikao ekran telefona tokom jednog video poziva bez mog znanja, a zatim me tim slikama ucenjivao - napisala je, između ostalog, Jelena.

Bonus video:

00:16

Jelena Karleuša na Nedelji mode

(Espreso/24sedam/Jelena Manojlović/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.