O OVOME NIKADA JAVNO NIJE PRIČALA: Vendi otvoreno o crnoj magiji, otkrila kroz šta je PROLAZILA U TIM TRENUCIMA
Vesna Vukelić Vendi, Foto: M.P./ATAImages

SVI DETALJI

O OVOME NIKADA JAVNO NIJE PRIČALA: Vendi otvoreno o crnoj magiji, otkrila kroz šta je PROLAZILA U TIM TRENUCIMA

Cela njena kuća je bila napadnuta, tvrdi Vesna Vukelić

Objavljeno: 16:14h

Pevačica Vesna Vukelić Vendi otvorila je dušu u jednoj emisiji pa ispričala detalje svoje borbe s nepoznatim silama, te kako je pronašla hraborsti da izađe na kraj s tadašnjim izazovima koje joj je crna magija „donela".

- Prvo, meni nije padalo na pamet da je sa mnom vezano nešto za crnu magiju, zato što se to dešavalo kad sam krenula u osmi razred. Tad sam ja počela te ogromne bolove da trpim i padalo je meni svašta na pamet, ali zdrava logika mi je govorila - zašto bi to neko uradio? - počela je Vendi u „Grand Magazinu", pa dodala kako nije bila svesna ni toga da njeni roditelji mogu da budu napadnuti, kao i čitava njihova kuća.

- Pritom, nisam znala da mogu moji roditelji da budu napadnuti, da je to napad na kuću i tako dalje. Znači, to nije bio samo napad na mene, kako kažu: „Ako želiš da napakostiš čoveku, uvek ga udari tamo gde najviše boli" - naglasila je ona, ali ni tu se nije zaustavljala.

Vendi o crnoj magiji
Vendi o crnoj magijifoto: RTV Pink printscreen

„U stvari treba da budemo počastvovani!"

- Međutim, mi živimo u jednoj zabludi. Tu je Bog demonstrirao, ovo ne pričam napamet, već prosto kroz moje velike duhovne razgovore sa velikim duhovnicima i sa ljudima koji su kompetentni. Mi zapravo treba da budemo počastvovani zato što smo trpeli te bolove, jer je Gospod rekao: „Sve bolove koje ste trpeli od magijaša, ja to vama računam kao da ste živeli besprekorno".

Vesna Vukelić Vendi o borbama sa nepoznatim silama
Vesna Vukelić Vendi o borbama sa nepoznatim silamafoto: M.P./ATAImages

– Sama činjenica da se neko bavi magijom govori da taj čovek nije konektovan na Božije energije. Ključna stvar i ono što štiti od magije je blagodat duha svetoga. Nama je data blagodat, ali kroz crkvu i liturgije. Ko nije na liturgijama, ne posti, ne pričešćuje se on ne može da kaže da je zaštićen i on je „jagnje za klanje" koliko god da ima ikona u kući – objasnila je Vesna Vukelić za Grand.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/24sedam/Milica Gudžulić Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.