OBJAVA JOVANE JEREMIĆ PONOVO NAPRAVILA POMETNJU NA MREŽAMA: Još jedan POSTUPAK VODITELJKE o kom će se dugo pričati
Jovana Jeremić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

sve interesuje

OBJAVA JOVANE JEREMIĆ PONOVO NAPRAVILA POMETNJU NA MREŽAMA: Još jedan POSTUPAK VODITELJKE o kom će se dugo pričati

Voditeljka je već govorila da ona ne voli cveće kao poklon

Objavljeno:

Bliži se Osmi mart, a Jovana Jeremić odlučila je da olakša muke muškarcima i otkrije šta je po njenom mišljenju idealni poklon.

Kako je prethodno objasnila, ona ne voli da dobija cveće čak ni na dan svog rođendana, a sada je Jovana rekla šta smatra da svaka žena treba da dobije na poklon od svog izabranika.

- Šta ženi kupiti za 8. mart? Pitaju me mnogi. Muškarci, zapamtite: Koja god da je žena u pitanju, koliko god da je uspešna, čime god da se bavi, nikada nećete pogrešiti ukoliko joj kupite nakit, parfem, cipele ili tašnu. Tako da, cveće zaboravite za bilo koju ženu. Cveće uveme i baci se u kantu. To su bačene pare. Bolje je i svilena čarapa nego cveće. Za ženu je korisnije. Tako da budite kreativni - istakla je jasno voditeljka na svom Instagram nalogu, pa nastavila:

Jovana Jeremić
foto: Printscreen/instagram/jovanajeremic

- Vidim da moji stavovi opet dominiraju na društvenim mrežama. Kad dođete u neke godine i ostvarite se na svim poljima onda vas više "zabole" da odgovarate društvu. Ja sad samo hoću da odgovaram prvo sebi i onda i ljudima koje volim, a ko se uklopi sa mnom, ko deli moje stavove i poglede, bolje po njega - biće uspešan. Skapiraće svet oko sebe pravim očima. Biće srećan jer ne mora da krije šta voli, oseća i želi. Biće oslobođen svih stega društva, zajednice i pravila lažnih moralista - napisala je Jovana, koja se potom setila reči legendarne Isidore Bjelice.

- Za kraj ću citirati veliku Isidoru Bjelicu: "Ja sam samo volela da budem drugačija. Meni je najvažnije da mene to zabavlja i da se malograđani šokiraju".

Podsetimo, voditeljka Jovana Jeremić podržala je Anđelu Ignjatović Breskvicu na takmičenju "Pesma za Evroviziju 2024".

- Volim ljude koji imaju talenat, a ona je autentična, drugačija, ima specifičnu energiju. Takvim ljudima je potrebna podrška, jer ih mali broj ljudi razume. Ja je razumem, jer takva sam i ja. Fenomenalna je mala, normalna je, zagovara ispravan sistem vrednosti. Ne mogu da podržavam nešto što je nastrano. Ja podržavam nekoga ko je sličan meni, a to je ona. Njen nastup ima simboliku Srbije, niko iz našeg naroda se ne bi postideo da ova devojčica ode i da je razbuca sve tamo - rekla je nedavno Jovana, prenosi Telegraf.

Bonus video:

01:06

Jovana Jeremić dečku peva na uvce

(Espreso/Blic/Nina Denda/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.