MILAN MARIĆ IZNEO JASAN STAV O SLUČAJU ANĐELE JOVANOVIĆ I LEČIĆA: Ove reči ODZVANJAJU, evo na čiju STRANU JE STAO
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

rekao je sledeće

MILAN MARIĆ IZNEO JASAN STAV O SLUČAJU ANĐELE JOVANOVIĆ I LEČIĆA: Ove reči ODZVANJAJU, evo na čiju STRANU JE STAO

Mnoge javne ličnosti oglasile su se povodom ovog događaja

Objavljeno:

Glumica Anđela Jovanović odbila je da igra u istoj sceni sa kolegom Branislavom Lečićem u seriji "Radio Milena", nakon čega ju je glumac tužio.

Naime, kako je "Blic" pisao, Lečić potražuje od mlađe koleginice 300.000 dinara za "povredu časti i ugleda", a prvo, pripremno ročište zakazano je za sredu, 6. mart.

Anđela Jovanović je jedna od glavnih glumica u seriji „Radio Mileva“, dok je Lečić trebalo da se pojavi kao epizodna uloga u četvrtoj sezoni.

Anđelu je koleginica Milena Radulović među prvima javno podržala zbog njene odluke da ne želi da bude u istom kadru sa Lečićem, potom se oglasio i Anđelin suprug Mihail Dudaš, koji je poznati srpski atletičar i podržao suprugu.

Anđelu je koleginica Milena Radulović među prvima javno podržala zbog njene odluke da ne želi da bude u istom kadru sa Lečićem
Anđelu je koleginica Milena Radulović među prvima javno podržala zbog njene odluke da ne želi da bude u istom kadru sa Lečićemfoto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Glumac Milan Marić takođe je podržao Anđelu tako što je na svom profilu na Instagramu napisao sledeće:

"Podrška za Anđelu Jovanović, hvala što je rekla ne".

Glumac Milan Marić takođe je podržao Anđelu
Glumac Milan Marić takođe je podržao Anđelufoto: prentscreen/instagram/eugensmesni

Ćerka Gagija Jovanovića potvrdila nam je da je Lečič protiv nje podneo tužbu.

"Da, tačno je da me je Branislav Lečić tužio sudu, jer sam odbila da igram s njim u seriji „Radio Mileva“. Odbila sam da igram zbog neprijatnog događaja iz prošlosti koji sam imala s njim. Ni sada, ni bilo kada u budućnosti ne želim da budem u istom kadru s tim čovekom kako zbog onoga kroz šta sam ja prošla, tako i principijelno, zbog onoga za šta su ga moje koleginice optuživale", rekla je za „Blic“ Anđela Jovanović, ne želeći da govori o detaljima „neprijatnog iskustva iz prošlosti“.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Blic/Dejana Nikolić/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.