JOVANA JEREMIĆ PODRŽALA BRESKVICU: Voditeljka UPOREDILA SEBE sa mladom pevačicom, pa joj UPUTILA OVE REČI
Jovana Jeremić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

ona je njen favorit

JOVANA JEREMIĆ PODRŽALA BRESKVICU: Voditeljka UPOREDILA SEBE sa mladom pevačicom, pa joj UPUTILA OVE REČI

"Breskvica je moj favorit, ona je ko lutkica. Ima moju podršku, svim srcem" rekla je voditeljka

Objavljeno:

Večeras se održava finale "Pesme za Evroviziju 2024", a jedan od glavnih favorita je mlada muzička zvezda Anđela Ignjatović poznatija kao Breskvica.

Breskvica je već neko vreme glavna tema na društvenim mrežama zbog hita "Gnezdo orlovo", a veliku podršku joj je pružila Jovana Jeremić.

- Breskvica je moj favorit, ona je ko lutkica. Ima moju podršku, svim srcem. Breskvica je kao med. Breskvicu niko ne sme da dira. Lutkica. Anđelčić. Đavolčić.

Jovana Jeremić podržala Breskvicu
Jovana Jeremić podržala Breskvicufoto: RTV Pink printscreen

Onda je nastavila da je hvali.

- Evo napadaju Breskvicu. Prvo su je napadali Hrvati. Pa Albanci. Pa "naši Hrvati". A sad je napadaju da sprema kupovinu glasova, tako i u mom poslu neki mladi kadrovi dođu pa mi prenesu da su me ogovarali. Ja mu kažem "što ti to slušaš?", kad si dobar normalno je da te ogovaraju, da te napadaju. Da nisi dobar, ne bi pričali o tebi. Prema tome, Breskvice, samo napred, mi ti pružamo svu podršku. I da ne pobedi, ona je pobedila. Ja bih volela da je ugostim, jer je volim i podržavam. Volim ljude koji imaju talenat, a ona je autentična, drugačija, ima specifičnu energiju. Takvim ljudima je potrebna podrška, jer ih mali broj ljudi razume. Ja je razumem, jer takva sam i ja. Fenomenalna je mala, normalna je, zagovara ispravan sistem vrednosti. Ne mogu da podržavam nešto što je nastrano. Ja podržavam nekoga ko je sličan meni, a to je ona. Njen nastup ima simboliku Srbije, niko iz našeg naroda se ne bi postideo da ova devojčica ode i da je razbuca sve tamo - zaključila je svoje izlaganje Jeremićeva, prenosi Telegraf.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Blic/Ivana Mikić Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.