ANA NIKOLIĆ OSTAVILA DEČKA? Nemanje nema ni na MAPI
Ana Nikolić sa dečkom, Foto: Printscreen/Instagram/ananikolicofficial

PUKLA TIKVA!

ANA NIKOLIĆ OSTAVILA DEČKA? Nemanje nema ni na MAPI

Opet ide sama i tera po starom?

Objavljeno: 14:02h

Ana Nikolić raskinula je vezu s dečkom Nemanjom, kaže izvor Kurira.

Pevačica je početkom januara objavila fotografije iz njenog stana na kojima je s misterioznim muškarcem, a ubrzo nakon toga ih je i ekipa "Paparaco lova" uhvatila zajedno.

Ana nije htela da krije kako joj je u ljubavi, pa je nastavila da objavljuje snimke i nije se obazirala na tvrdnje njenih komšija da je on s njom samo iz koristi, da mu je ona slamka spasa te da se uselio kod nje. Njenim izborom partnera niko nije bio zadovoljan i svi su predviđali brz kraj.

Čak je i Nemanjin prijatelj za medije otkrio da su se pevačica i njen sada već bivši dečko upoznali preko društvenih mreža, da su kliknuli odmah, ali da ne misli da će ta veza dugo trajati jer su sličnog temperamenta i da je on specifičan čovek baš kao i Nikolićka.

Da je Ana stavila tačku na odnos s Nemanjom, potvrdio je i izvor, koji kaže da oni nisu već nedeljama u vezi.

- Nemanje nema više ni na mapi. Ana je opet sama i tera po svom. Vozi se sama i njega ne spominje. Sećate se da je pre ovog dečka imala još jednog, i s njim je veza trajala ko jogurt. Da li oni ne mogu da podnesu njen temperament i način života ili njoj sve brzo dosadi, ne znam, ali znam da je ponovo slobodna. Možda su je i naslovi da je iskorišćava naveli na to da malo bolje razmisli s kim je, pa ga je zato otkačila - rekao je izvor.

Na Aninom Instagram profilu i dalje stoje snimci i slike s Nemanjom, pa ima i onih koji veruju da će doći do pomirenja. Za sada svako je na svojoj strani.

Podsetimo, pre nekoliko meseci Ana je šokirala javnost kada je objavila fotografiju s tadašnjim dečkom - bogoslovom, izjavljujući mu ljubav javno.

Međutim, nedugo posle toga Nikolićeva je, razočarana i ljuta, napisala da su raskinuli zbog toga što njen partner, kako je navela, nije bio veran i lojalan, za razliku od nje.

Bonus video:

01:30

Ana Nikolić ispred kuće u kojoj je odrasla njena majka

(Espreso/Kurir/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.