OVE DETALJE O PORODICI DRAGANA MIĆANOVIĆA SIGURNO NISTE ZNALI: Otkriveno zbog čega mu ćerka NIJE ROĐENA u Srbiji
Dragan Mićanović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

svi detalji

OVE DETALJE O PORODICI DRAGANA MIĆANOVIĆA SIGURNO NISTE ZNALI: Otkriveno zbog čega mu ćerka NIJE ROĐENA u Srbiji

Život je glumcu donosio brojne izazove.

Objavljeno: 22:31h

Glumac Dragan Mićanović iza sebe ima veoma bogatu karijeru. Sada je ponovo u žiži javnosti zbog jedne veoma izazovne uloge koju je dobio. Naime, on u seriji "Sablja" igra ubijenog premijera Srbije Zorana Đinđića. Sam je isticao kako je bilo veoma zahtevno pripremati se za ovu ulogu, ali i sam čin glumljenja trenutka ranjavanja Zorana Đinđića. Iako je tokom karijere imao ozbiljnih i velikih uloga, čini se da Mićanović poslednjih godina doživljava novi procvat i da njegovo vreme tek dolazi.

Brojne generacije su ga upamtile kao romantičnog filozofa u filmu "Lajanje na zvezde", a nema sumnje da mu je ova uloga otvorila brojna vrata u karijeri. Gluma mu je donela brojne lepe stvari, a jedna od njih je i brak sa koleginicom Anom Sofrenović. Venčali su se 1998. godine, a razveli 2011. godine. Iz njihove ljubavi rodile su se dve ćerke starija Iva i mlađa Lena.

Posle prve godine bračne sreće dobili su ćerku Lenu. Ubrzo nakon njenog rođenja supružnici su usled nestabilne političke situacije u Srbiji, a potom i bombardovanja 1999. godine odlučili da se odsele u Englesku gde su živeli skoro četiri godine. Tokom 2005. godine rodila je drugu ćerku Ivu.

Ćerke Dragana Mićanovića
Ćerke Dragana Mićanovićafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Ova velika ljubav ipak nije uspela da prebrodi prepreke, sa su se Dragan i Ana razveli ali su ostali najbolji roditelji svojim naslednicama. Posle razvoda, nijedno od njih dvoje nije ušlo u nove brakove. Iva i Lena su odrastale daleko od očiju javnosti iako su njihovi roditelji velike zvezde domaćeg glumišta. Lena se jednom prilikom pojavila sa ocem na premijeri jedne predstave, a komentari da neodoljivo podseća na oca, samo su se nizali.

Iva je pak daleko medijske pompe. Jedno vreme bila je veoma aktivna na društvenim mrežama gde je objavljivala detalje iz svog života. Neverovatna sličnost sa majkom Anom je potpuno zapanjujuća.

- Ista si majka.

- Prelepa si kao i Ana.

- Imaš Anino držanje, predivna si - samo su neki od komentara koji su se nizali ispod Ivinih fotografija.

Iva je danas odrasla devojka koja je svoju sreću potražila van Srbije. Naime, ona je studije upisala u inostrastvu gde je počela da gradi svoju sreću. Dar za umetnost očigledno je nasledila od roditelja. Ona, međutim, nije krenula putem glume, ali jeste na javnoj sceni budući da se oprobala u pevanju i mnoge oduševila svojim glasovnim mogućnostima.

Bonus video:

00:13

ESPRESO OTKRIVA! SLADJA ALEGRO ZAPEVALA PROLAZNICIMA NA ULICI: Klub KRCAT, ljudi stajali u redovima ISPRED

(Espreso/SrećnaRepublika Prenela: I.R. )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.