OVA PLAVA SIRENA SE VREĐALA KAD JOJ NEKO KAŽE DA JE DOBRA RIBA,CELA JUGA JE ČEZNULA ZA NJOM:Znate li o kome je reč?
Marina Perazić, Foto: YOUTUBE/DZONIKG

detalji

OVA PLAVA SIRENA SE VREĐALA KAD JOJ NEKO KAŽE DA JE DOBRA RIBA,CELA JUGA JE ČEZNULA ZA NJOM:Znate li o kome je reč?

Marina Perazić otkrila da je ta titula za nju bila uvredljiva

Objavljeno:

Pevačica Marina Perazić je pre 40 godina otpevala pesmu "Program tvog kompjutera" i napravila haos na jugoslovenskoj muzičkoj sceni.

Pesme za prvi album je snimala u studiju posle pripravničkog posla nakon završenih studija na Građevini, a nakon izlaska prve pesme svi su pričali o muzici, ali i Marininom izgledu.

Plavuša koja je nosila miniće parirala je najvećim zvezdama u Jugoslaviji, a sada, četiri decenije kasnije, otkriva da joj je smetala titula "se*s simbola" koja joj je dodeljena čim je zakoračila u javni život.

1 / 4 Foto: prentscreen/youtube/marinaperazicTV

"Laskava titula se*s simbola mi nikada nije imponovala. S obzirom da sam pre početka karijere stekla diplomu inženjera građevine, doživljavala sam je pomalo uvredljivom. Taj se*sepil je spontano izašao iz mene dok sam se trudila da što verodostojnije interpretiram kompozicije koje su pisane za mene, tako da moram priznati da sam bila zatečena", rekla je Marina.

"Neosporno je da mi je takvo viđenje meni pomoglo u karijeri, dok me u privatnom životu prilično opteretilo jer je broj udvarača bio nepodnošljiv. Osim toga, nije bilo kako u toj gomili kukolja naći pravog muškarca koji se može nositi s mojom karijerom i živeti u mojoj seni".

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Story.hr/Kristina Zrilić/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.