CECIN FRIZER ŠOKIRAO SRBIJU: Stevan RASKRINKAO estradu do temelja, OVO NIKAD DO SAD NISTE ČULI
Stevan Radivojević i Ceca Ražnatović, Foto: INSTAGRAM/STEVANRULES

direktno

CECIN FRIZER ŠOKIRAO SRBIJU: Stevan RASKRINKAO estradu do temelja, OVO NIKAD DO SAD NISTE ČULI

On je istakao da je nadogradnja najštetnija za kosu

Objavljeno: 15:03h

Poznati frizer Stevan Radivojević, koji inače brine i o kosi Cece Ražnatović, šokirao je podacima o poznatim ličnostima sa kojima sarađuje.

Naime, on je istakao da je nadogradnja najštetnija za kosu, a da je u velikoj meri dame sa estrade nosi i bez nje ne izlaze na ulicu.

- Ovo će sad biti atak na tebe. Generalno je previše nadogradnji. Previše su svi nadograđeni. Mnogi su unakaženi zbog nadogradnji. I ja mislim da to mora jednog dana da stane. Svaka druga osoba na javnoj sceni je ćelava baš zbog toga. Jednom će to morati da stane jer taj put kojim sada idemo, svi vi koji sada imate nadogradnju, nećete imati na šta da je nadogradite - počeo je Stevan, dok ga je voditeljka na Red TV, Sanja Stanković koja takođe ima nadogradnju, gledala i pažljivo slušala:

@redtv_network Zašto nadogradnja kose može da bude problem? 😬 Gost u današnjem izdanju emisije NeGledamTiJaTo bio je Stevan Radivojević @stevansrules, jedan od naših najpoznatijih frizera, kome su najveće srpske estradne zvezde poverile da brine o njihovoj kosi i frizurama. #tvojred #redtv #negledamtijato #nadogradnjakose ♬ original sound - Red TV

- Ja razumem kad neko ne može bez toga. Imam klijente koji jednostavno ne mogu da izađu bez toga. Ne osećaju se dobro ako nemaju nadograđenu kosu, ali ja pričam sad generalno. Šta ćemo da radimo za 15 -20 godina kada sva ta kosa na kojoj se sada nadograđujete otpadne? - rekao je Stevan.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Telegraf/J.S/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.