BURAN ŽIVOT SRPSKE PEVAČICE: Bila u ZATVORU, lagala na SUDU a BIVŠEG otpužila da je MAKRO... evo gde je Ema danas
Ema Lapin, Foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ

skandali

BURAN ŽIVOT SRPSKE PEVAČICE: Bila u ZATVORU, lagala na SUDU a BIVŠEG otpužila da je MAKRO... evo gde je Ema danas

Ema Lapin ređala skandale, evo gde je danas i šta radi

Objavljeno:

Pevačica Ema Lapin postala je poznata javnosti 2015. godine tokom boravka u rijaliti programu "Parovi", a u žižu medijskog interesovanja nakon priče da je završila u zatvoru zbog posedovanja nedozvoljenih supstanci.

Naime, Ema je završila iza rešetaka kada je imala 22 godine, a jednom prilikom progovorila je o tom periodu.

- To je generalno bila neka osveta, bila sam mlada i naivna, zaljubila sam se i svašta nešto se tu izdešavalo. Mislim da niko ne treba da osuđuje druge, ko danas zna šta se tamo nekome desilo. Dok ne upoznate osobu, ne možete da vidite šta se zapravo toj osobi desilo. Šta sam ja znala sa osmanaest godina, klinka, zaljubljena luda glava, malo strah i ljubav i eto krenula sam pogrešnim putem – rekla je ona.

Pevačica je tada šokriala naciju
Pevačica je tada šokriala nacijufoto: DRAGAN KADIĆ

Kako kaže, ne kaje zbog svega što je uradila, a priznala je da je na sudu lagala i tako je svu krivicu preuzela na sebe.

- To je sada iza mene i ja se nosim sa tim. Svašta se pisalo, pola od toga možemo da bacimo u vodu, ja nikada nisam davala izjave šta se zapravo desilo. Na sudu sam se branila ćutanjem, potpisala sam da sam kriva, lagala sam na sudu, to je tako otišlo. Bila sam na izdržavanju kazne, proces je završen i ja sam izašla. Kakav je moj život bio, to znam samo ja i moja porodica, uspona i padova je bilo, ja se ponosno nosim sa svim dešavanjima oko mene i mog života, ne bih preporučila nekome da mu se desi kao meni, ali sada kada pogledam ponosna sam na sebe i ne kajem se jer svako zlo nosi nešto dobro – šokirala je Ema izjavom.

1 / 3 Foto: DRAGAN KADIĆ

Sa druge strane ističe da je sve ovo uticalo na nju u pozitivnom smislu i da je sada nakon svega mnogo jača osoba nego što je bila pre zatvora.

- Meni je u početku bilo krivo i kajala sam se, a onda sam prestala da se kajem, oprostila sam svima sve. Krenula sam novim putem, nemam čega da se stidim, ponosna sam na sebe, shvatila sam gde sam grešila, nije mi žao što se to desilo, ovo iskustvo me je ojačalo – zaključila je pevačica.

Gde je Ema Lapin danas?
Gde je Ema Lapin danas?foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Bivšeg optužila da je makro

Njene ljubavi sa Markom svi se sećaju
Njene ljubavi sa Markom svi se sećajufoto: Dragana Udovičić

Inače, rijaliti učesnica je u "Parovima" bila sa tadašnjim dečkom Markom Perovićem, kojeg je kasnije optužila za krađu i da je makro.

2017. godine policija je upala u njen stan na Novom Beogradu gde je zatekla čak šest kilograma marihuane i elektronsku vagicu sa tragovima marihuane. Ona je tada uhapšena i u pritvoru je provela oko mesec dana. Ona je potom priznala krivicu, a onda je završila u požarevačkom zatvoru gde je odgovarala za pomenuto krivično delo, pa je krajem 2021. puštena na slobodu.

Bonus video:

01:22

ODRIČE SE ZARADE ZA DVE PUNE ARENE! Dragana Mirković organizovala NAJSKUPLJI koncert pa ŠOKIRALA objavom: Evo kome ide sav novac

(Espreso/Grand/A.M/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.