FRONTMEN BEOGRADSKOG SINDIKATA PROGOVORIO O LJUBAVI SA MILENOM RADULOVIĆ: Svi muškarci treba OVO da čuju
Milena Radulović i Ognjen Janković, Foto: Stefan Stojanović/ Mondo

gospodin!

FRONTMEN BEOGRADSKOG SINDIKATA PROGOVORIO O LJUBAVI SA MILENOM RADULOVIĆ: Svi muškarci treba OVO da čuju

"Hrabrost moje Milene je snaga drugih žena"

Objavljeno:

Da je novi dečko Milene Radulović Ognjen Janković saznali smo prošlog septembra, kada je zajedno sa njom došao u Palatu pravde.

Glumica je svedočila u slučaju koji se vodi protiv Mike Aleksića, njenog nekadašnjeg učitelja glume, dok joj je Ognjen pružao podršku.

Frontmen Beogradskog sindikata, osim po muzičkom angažmanu, javnosti je poznat i kao bivši suprug voditeljke Bojane Janković, od koje se nedavno razveo. U braku dugom 15 godina dobili su dve ćerke, koje sada imaju 15 i 11 godina.

Ognjen Janković pozvao muškarce da slede njegov primer
Ognjen Janković pozvao muškarce da slede njegov primerfoto: Petar Aleksić

Novi dečko Milene Radulović tek nedavno je progovorio o njihovoj vezi. Voditeljka emisije “Kec na jedanaest”, Jelena Helc, pohvalila ga je što javno bodri svoju lepšu polovinu. Ognjen je na to odgovorio:

Počastvovan sam što sam uz nju i što imam priliku da joj pružim makar mikro podršku. Ja sam Mileni važan privatno, i ona meni. To je emotivna podrška, iz srca.”

Ističući da je Milenina priča ohrabrila mnoge devojke da otkriju ono o čemu su godinama ćutale, apelovao je na druge muškarce da podrže njihovu hrabrost.

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

“Molimo se Bogu i nadamo da će ishod biti pozitivan, te da će ovaj slučaj ostati kao kamen temeljac nečeg novog”, poručio je novi dečko Milene Radulović, Ognjen Janković.

Kao što je poznato, lepa glumica godinama je bila u ljubavi sa kolegom Radovanom Vujovićem. Raskinuli su pre 2020, ali su ostali u prijateljskim odnosima.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Hello/Milan Petrović/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.