"DETETU JE MESTO PORED MAJKE, JA SAM HLADNIJI PREMA DECI" Naš pevač PODRŽAO Severinu, poslao JAKU PORUKU
Severina Vučković, Foto: J. M. S./ATAImages

PODRŠKA

"DETETU JE MESTO PORED MAJKE, JA SAM HLADNIJI PREMA DECI" Naš pevač PODRŽAO Severinu, poslao JAKU PORUKU

Pevač smatra da deca treba da budu uz majku, jer one više vode računa o svemu

Objavljeno: 18:17h

Pevač Milan Dinčić Dinča izrekao je svoje mišljenje o situaciji u kojoj se nadavno našla njegova koleginica Severina Vučković. Vrhovni sud u Hrvatskoj je oduzeo starateljstvo pevačici i mnoge poznate ličnosti su prokomentarisale ovu temu, a sada i Dinča.

- Ne znam šta da kažem za to, moja supruga je to malo više pratila. Ja manje pratim televiziju i medije, ali ispratio sam. Šta da kažem, sve se dešava sa nekim Božijim razlogom. Ipak, Jelena i ja mislimo da dete treba da odrasta uz majku. Majka je majka, ja sam isto hladniji prema mojoj deci. Ona pazi i da ne padnu, i tako dalje, a ja tu i tamo. Nije mi svejedno, ali opet majka ima taj jači instikt - rekao je Dinča za "Grand".

Dan nakon što je Severina otišla na zakazano ročište u Opštinskom građanskom sudu u Zagrebu. zbog optužbi za uhođenje Gordane Buljan Flander, bivše direktorke Poliklinike za zaštitu dece i mladih grada Zagreba, te za slanje uvredljivih poruka direktorki škole Ljiljani Klinger koju je pohađao njen sin, sada je ponovo pred istim sudom, ali zbog drugih optužbi.

Dinča podržao Severinu
Dinča podržao Severinufoto: Damir Dervišagić

Reč je o tužbi koja je podignuta u aprilu zbog incidenta u školi u oktobru 2019. godine. Nakon što se nije pojavila na prethodna dva ročišta, (u novembru i aprilu prošle godine), tužba je opet bila pokrenuta. Učiteljica od pevačice traži 70.000 kuna odštete.

Severina sa sinom Aleksandrom
Severina sa sinom Aleksandromfoto: Instagram printscreen/severina

- Nažalost, moram dolaziti na sud zato što oni koje trebam tužiti ja, oni tuže mene. Po principu, ubijte glasnika - rekla je Severina za "24sata.hr" nakon završenog ročišta.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Telegraf/M.K. Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.