ŽENA UPUTILA VAPAJ ZA POMOĆ SEKI ALEKSIĆ, IMA 3 SINA I MUŽA U DEŠEVNOJ BOLNICI: Pevačica HITNO ODREAGOVALA
Seka Aleskić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

pogledajte

ŽENA UPUTILA VAPAJ ZA POMOĆ SEKI ALEKSIĆ, IMA 3 SINA I MUŽA U DEŠEVNOJ BOLNICI: Pevačica HITNO ODREAGOVALA

Odmah se javio jedan od pratilaca i ponudio za majku mnogo lakši posao

Objavljeno: 09:20h

Pevačica Seka Aleksić obratila se za pomoć pratiocima na društvenoj mreži X jer je, kako je navela, dobila mejl od jedne majke koja ima 42 godine, tri sina i muža u duševnoj bolnici.

Potražila je savet zbog najmlađeg deteta. Usput je otkrila i šta je do sada uradila ili će tek uraditi za tu porodicu.

"Najmlađeg sina koji ima sličnih problema i trauma kao otac, kom se u školi deca smeju, ima strahove, upiški se, skriva se… najstariji sin prva godina na Veterinarskom faksu, koji radi sve fizičke poslove da bi platio stan i kupio beli mantil… ona radi u pekari i plata je premala… ona je htela da izvrši samoubistvo, pisala sam joj, pružila pomoć… e, sada ja vas pitam, kako da joj pomognem sa tim detetom?! Gde treba odvesti to dete, koja ustanova? Ima li neko stručan ovde?! I ako bilo ko želi da pomogne ovoj majci daću vam njen kontakt", napisala je ona.

Odmah se javio jedan od pratilaca i ponudio za majku mnogo lakši posao.

"Seko, ako je porodica iz Beograda, neka mi se žena javi. Imaće znatno lakši posao, slobodan svaki vikend, platu koja joj neće biti lošija nego sad i neće morati da kupuje hranu za porodicu ni jedan dan. Za poslodavce bi imala ljude koji rade zajedno sa njom i koji su prošli pakao od života lečeći svoje teško bolesno dete", navodi on.

Javili su se i ljudi koji bi da pomogu sinu studentu. Ponuđen je posao kod veterinara. Za mlađeg dečaka savetovano je da ga odvedu u Institut za mentalno zdravlje u Palmotićevoj ulici. Kako je navela, ona je spremna da plati sve troškove i dodala da je na vezi sa majkom.

Jedan Đorđe je konstatovao da se u utorak proslavljala Sveta Ksenija Petrogradska i da ništa nije slučajno. Seka se nadovezala i rekla da je istog dana bila baš u crkvi Svete Ksenije u Beogradu.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Telegraf/J.V/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.