"SARAJEVO I JA OSTAJEMO U JOŠ SNAŽNIJOJ VEZI" Oglasio se Toni Cetinski povodom OTKAZIVANJA KONCERTA u ovom gradu
Toni Cetinski, Foto: Dragana Udovičić

pogledajte

"SARAJEVO I JA OSTAJEMO U JOŠ SNAŽNIJOJ VEZI" Oglasio se Toni Cetinski povodom OTKAZIVANJA KONCERTA u ovom gradu

Mišljenja su bila podeljena

Objavljeno:

Koncert Tonija Cetinskog u Sarajevu povodom obeležavanja 40 godina Zimskih olimpijskih igara u ovom gradu nedavno je otkazan, što je izazvalo brojne reakcije javnosti.

Kada je objavljen program za obeležavanje 40. godišnjice Zimskih olimpijskih igara, čije je deo bio Toni Cetinski, usedile su burne i suprotstavljene rekacije.

Mišljenja su bila podeljena, jedni su smatrali da je potpuno pogrešna ideja da hrvatski pevač nastupa na ovakvom događaju, drugi su ipak podržali nastup Cetinskog.

Toni Cetinski
Toni Cetinskifoto: Dragana Udovičić

Toni nije odustajao od ideje da održi koncert, do zvanične odluke organizatora.

Naime, organizatori su i zvanično doneli odluku da otkažu nastup, a Toni koji je bio razočaran ovom odlukom, ipak je rešio da ne pokreće tužbu.

Mislim da organizator ima razloge i elemente za tužbu. Ja se lično neću baviti gradonačelnicom ni njenom prijateljicom influenserkom. Imam pametnijeg posla. A Sarajevo i ja ostajemo u još snažnijoj vezi nego ikada ranije i jednom ćemo to i koncertom dokazati“, rekao je Cetinski za 24sata.hr.

Podsetimo, pre nedelju dana pevač se oglasio na društvenim mrežama, te istakao da je ovo prvi put u njegovoj karijeri da mu se otkazuje koncert.

Pevač Toni Cetinski
Pevač Toni Cetinskifoto: Bus Plus produkcija/ATAImages

Izjava povodom otkazivanja koncerta u Sarajevu. Neka sam i ja to doživeo… Eto da i mene neko zabrani ili ti otkaže koncert. Sada sam i to doživeo. Nemam problem s otkazivanjem koncerta, nego još nismo dobili ništa zvanično. U ugovoru jasno piše što i kako u slučaju otkazivanja ide“, napisao je Toni na svom Fejsbuk profilu i dodao:

Sva moja snaga i energija sada su usmerene na koncert koji dugujem publici već dugo a to je Arena Zagreb. Koncert će se održati na moj rođendan 31. 5. 2024. i na njemu smeju prisustvovati svi narodi i entiteti s ovih prostora jer naša je deviza samo ljubav. Ovim koncertom ćemo moja publika i ja obeležiti 35 godina mog delovanja. Ulaznice kreću u prodaju za koji dan. Za koji dan, tačnije 29.01. izlazi i dugoočekivani duet s mladim i izvrsnim pevačem Adijem Šošeom. Tako da, eto, sve se poklopilo da pesmom jasno poručimo što mislimo o politici i predrasudama koje vladaju među narodima i usijanim glavama na ovim našim, vašim ili njihovim balkanskim prostorima. S naglaskom na deo stihova: ‘Nije važno gde se moliš, po kojoj svetoj knjizi… Samo je važno jesi li čovek ili nisi.“

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Nova/Marijana Savić/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.