ŽENO, ALAL TI VERA! BOJANA STAMENOV DRASTIČNO SMRŠALA: Pogledajte ovaj STRUK, bukvalno se PREPOLOVILA
Bojana Stamenov, Foto: Damir Dervišagić

DRUGA ŽENA

ŽENO, ALAL TI VERA! BOJANA STAMENOV DRASTIČNO SMRŠALA: Pogledajte ovaj STRUK, bukvalno se PREPOLOVILA

Struk Bojane Stamenov nikad nije bio tanji

Objavljeno:

Više od dve godine Bojana Stamenov posvećeno radi kako bi svoju liniju dovela do perfekcije.

Cifra koju je za dve i po godine izgubila bliži se trocifrenom broju, a pevačica ne staje, te ne iznenađuje što je struk Bojane Stamenov nikad tanji.

Naime, pevačica se na društvenim mrežama pohvalila novim rezultatima iz teretane, a njena vitka figura oduševila je pratioce.

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Na račun njenog izgleda pristiglii su brojni komplimenti, a struk Bojane Stamenov istaknut je do perfekcije, ta bi joj na njemu mnoge dame mogle pozavideti.

Iako se svojevremeno pripremala za operaciju smanjivanja želudca, Bojana je ipak odlučila da liniju do perfekcije dovede promenom životnih navika, a njena borba još traje.

Struk Bojane Stamenov sada je kao izvajan, a ovako je sve počelo

- Ako sada vratim film unazad, ja nisam redovno jela, zbog nastupa, koncerata. Često sam veći deo dana provodila u kolima, na nogama, na probi i onda kada zasednem da jedem to budu obilne porcije. I tu je bio jedan od problema.

Bojana Stamenov
foto: Instagram printscreen/thebojanastamenov

Neredovni obroci i vrsta hrane koju sam jela su bili najveći problemi. Razmišljala sam ko će da nosi svu tu hranu, činijice itd, ali se ispostavilo da kad se hoće, sve se može - rekla je pevačica za pomenutu emisiju, prenosi "Najzena.rs" .

Danas je Bojana prezgodna, a odluku da drastično omrša donela je zbog ugroženog zdravstvenog stanja.

- Primetila sam da mi je zdravstveno stanje ugroženo kada sam postala agresivna, ljuta, na sve sam reagovala...Otišla sam na endokrinologiju i rekla doktorki: izvinite što vas ne gledam, jako sam nervozna i ne vidim.

Ona me je saslušala. BIlo mi je dosta da moram da se šalim na svoj račun, da tražim dodatnu stolicu kada odem negde. Gradom nisam prošetala dugo. Rekla sam joj da bih volela operaciju želuca, nisam znala da se to kod nas u Beogradu radi - rekla je i dodala kako se situacija ipak preokrenula:

- Zbog korone sam čekala dugo. Kilogrami su počeli u jednom trenutku da stagniraju, čak i da idu gore. Bila sam jako očajna tada. Na nagovor drugarice javila sam se jednom treneru, iako sam bila jako skeptična.

Bilo mi je jako neprijatno i početak mi je bio jako traumatičan. Sa treninzima i programom smo krenuli sa 185 kilograma, a pre toga sam skinula mnogo. Ispričala sam treneru kako se hranim - ispričala je pevačica i dodala:

- Opisala mu kakvi su mi obroci bili i samo mi je dao njegov plan i program. Od jednom mogla sam da jedem voće, što mi je bilo strogo zabranjeno zbog šećera u nutricionističkom režimu, mogla sam da jedem i grčki jogurt, sočivo i pasulj i grašak.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Story/Teodora Vuković/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.