TONIJU CETINSKOM OTKAZAN KONCERTU U SARAJEVU: Pevač se HITNO OGLASIO, evo šta je PORUČIO
Toni Cetinski, Foto: Ana Paunković

SVI DETALJI

TONIJU CETINSKOM OTKAZAN KONCERTU U SARAJEVU: Pevač se HITNO OGLASIO, evo šta je PORUČIO

Pevač tvrdi da još uvek nije dobio službeno dokument

Objavljeno:

Hrvatskoj muzičkoj zvezdi Toniju Cetinskom otkazan je koncert u Sarajevu koji je bio zakazan povodom četrdesetogodišnjice od održavanja Zimskih Olimpijskih igara.

Pevač se oglasio ovim povodom i otkrio da mu se do sada nikada nije desilo da mu neko otkaže koncert.

- Izjava povodom otkazivanja koncerta u Sarajevu. Neka sam i ja to doživeo... Eto da i mene neko zabrani ili ti otkaže koncert. Sada sam i to doživeo. Nemam problem s otkazivanjem koncerta, nego još nismo dobili ništa zvanično. U ugovoru jasno piše što i kako u slučaju otkazivanja ide - napisao je Toni i dodao:

Toniju Cetinskom otkazan koncert u Sarajevu
Toniju Cetinskom otkazan koncert u Sarajevufoto: Dragana Udovičić

- Sva moja snaga i energija sada su usmerene na koncert koji dugujem publici već dugo a to je Arena Zagreb. Koncert će se održati na moj rođendan 31. 5. 2024. i na njemu smeju prisustvovati svi narodi i entiteti s ovih prostora jer naša je deviza samo ljubav. Ovim koncertom ćemo moja publika i ja obeležiti 35 godina mog delovanja. Ulaznice kreću u prodaju za koji dan. Za koji dan, tačnije 29.01. izlazi i dugoočekivani duet s mladim i izvrsnim pevačem Adijem Šošeom. Tako da, eto, sve se poklopilo da pesmom jasno poručimo što mislimo o politici i predrasudama koje vladaju među narodima i usijanim glavama na ovim našim, vašim ili njihovim balkanskim prostorima. S naglaskom na deo stihova: 'Nije važno gde se moliš, po kojoj svetoj knjizi... Samo je važno jesi li čovek ili nisi - napisao je Toni Cetinski u objavi na Fejsbuku.

Podsetimo, brojne poznate ličnosti, ali i anonimni ljudi pobunili su se kad je objavljeno da će Toni pevati na obeležavanju godišnjice ZOI.

Kako su naveli, nemaju ništa protiv njega, ali smatraju da treba da peva neko ko je iz Bosne i Hercegovine.

Nakon što se u medijima proširila vest o otkazivanju koncerta Tonija Cetinskog, oglasila se gradonačelnica Benjamina Karić i poručila da Grad Sarajevo nije ugovarao koncert Tonija Cetinskog, niti ga otkazuje.

- Grad Sarajevo niti je ugovarao koncert Tonija Cetinskog niti ga otkazuje. Svoj posao od trenutka preuzimanja mandata obavljam pošteno. Svaka marka proračuna Grada Sarajeva namenski je utrošena i tako će i ostati dok sam ja na čelu ove institucije. Prema javnosti sam uvek otvorena i ne dozvoljavam da se baca ljaga na bilo što što radim - poručila je gradonačelnica, a celu njenu objavu pročitajte ispod.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Telegraf/J.G. Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.