NEKADA PRIJATELJICE DANAS LJUTE RIVALKE: Mira POBESNELA zbgo Cecinog POTEZA, pljušte uvrede po TREĆOJ OSOBI
Foto: Nemanja Pančić

DA LI JE MOGUĆE?

NEKADA PRIJATELJICE DANAS LJUTE RIVALKE: Mira POBESNELA zbgo Cecinog POTEZA, pljušte uvrede po TREĆOJ OSOBI

Mira je sada svojim komentarom izazvala pravu buru.

Objavljeno:

Maja Berović i Ceca Ražnatović nedavno su predstavile novu verziju duetske pesme "Ne računaj na mene". U originalu, ovu numeru su izvele Ceca i Mira Škorić, a oko cele priče podigla se velika prašina.

Maja Berović je najpre iznenadila sve kada je otkrila da bi drugačije reagovala na mestu koleginice Mire Škorić, te i da bi ona bila jako zahvalna.

Ove reči izvele su iz takta Miru, koja je sada svojim komentarom izazvala pravu buru.

mIRA šKORIĆ
foto: instagram/miraskoric

- Dragi moji, pošto se ona (ja) Mira Škorić, nisam oglašavala ni za jedne medije i ne mogu više da ćutim dok ti laješ. Tebi ću reći mala nevaspitana nedopr*** glupa**. S obzirom da tvoja raspala mentorka čitav svoj život podmeće druge za sopstvene ratove i ti si nasela. Presrećna sam kada mladi dobri pevači urade obrade starih pesama, ti nisi mlada, a i pevaš jadno. Svaka mlada Zvezda Granda je za tebe pevačina, stvarno si 100 dinara, kako kažeš (nikad čula pesmu). Ti ne možeš sebe da oživiš, a pesma "Ne računaj na mene" živi i bez vas dve.Mogu mnogo gore budi sigurna, zato bolje ćuti, zato što sledeći put neću biti ovako fina, veruj mi - napisala je Mira na Instagramu.

Bonus video:

01:05

NE ZNAM ZAŠTO JE CECA OTPEVALA PESMU ZA FILM O DŽEJU! Mina Kostić ne krije nezadovoljstvo: Očekujem da me pozovu da glumim

(Espreso/Kurir/Showbiz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.