U OVOM PERIODU SU KARLEUŠA I TOŠIĆ PUCALI OD LJUBAVI: Duško je bio PONOSAN na ženu, BAŠ SU SE VOLELI, tu je SNIMAK
Jelena Karleuša i Duško Tošić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

SEĆATE LI SE?

U OVOM PERIODU SU KARLEUŠA I TOŠIĆ PUCALI OD LJUBAVI: Duško je bio PONOSAN na ženu, BAŠ SU SE VOLELI, tu je SNIMAK

Jedan snimak Jelene Karleuše i Duška Tošića svojevremeno je oduševio sve pevačicine fanove.

Objavljeno: 11:48h

Pevačica Jelena Karleuša o čijim albumima se prošle godine mesecima pričalo, pred kraj 2023. izazvala je lavinu komentara svojom velikom ispovešću u kojoj je otvoreno govorila o devedesetima, bivšim ljubavima... ali i otvorila dušu o odnosu sa suprugom Duškom Tošićem.

Ona je tom prilikom progovorila i o aferi koja ju je koštala ljubavi, otkrila da je i dalje u formalnom braku s Duškom, kao i da i dalje žive zajedno, ali i da očekuje tužbu od njegovog advokata nakon ispovesti. Iako im danas ne cvetaju ruže i svi se nadaju da će se to u nekom trenutku promeniti, između Karleuše i Duška nekada je sve "pucalo".

Lepi momenti će zauvek ostati upamćeni, a jedan od takvih se dogodio 2016. godine kada je Duško Tošić još uvek aktivno igrao fudbal i to za "Bešiktaš". Nakon velikog uspeha pomenutog kluba ceo tim je slavio na velikom stadionu, a specijalna muzička gošća je bila Jelena.

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ona je otpevala nekoliko svojih pesama, a u jednom momentu su Duška saigrači gurali ka pomenutoj bini. Kada su ga konačno "izgurali" on je stao pored JK, te ga je pevačica tako primetila i javno poljubila, pogledajte kako je to izgledalo:

Bonus video:

02:00

ZA NOVU GODINU NISAM IMALA ŽELJU DA SE LJUBIM, BILA SAM ZNOJAVA I ZADIHANA Jelena Karleuša šokirala: Ovo sam zatekla kući!

(Espreso/Mondo/A.K/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.