O TOME NE ŽELI VIŠE DA ĆUTI! VELIKO PRIZNANJE SARE RELJIĆ ZA ESPRESO: Evo šta kaže o MAJČINSTVU
Sara Reljić, Foto: Espreso

intervju

O TOME NE ŽELI VIŠE DA ĆUTI! VELIKO PRIZNANJE SARE RELJIĆ ZA ESPRESO: Evo šta kaže o MAJČINSTVU

Sreli smo je sa onima koje najviše voli, a to su članovi njene porodice

Objavljeno: 11:35h

Kada je bivši zadrugar i tatu majstor Filip Reljić dobio sina, njegova tadašnja supruga Maša Reljić i on su izvesno vreme živeli zajedno sa popularnom pevačicom i Reljinom sestrom Sarom Reljić i sa Sarinom i Filipovom mamom Indirom.

Pre nekoliko meseci se Filip se sa suprugom i sinom preselio, a mi smo se sa Sarom sreli baš sada u kući u kojoj Filip sada živi, jer nas je zanimalo koliko joj nedostaje žugva u stanu dok su nekada zajedno živeli.

Je li ti neobično sada kada Filip više ne živi sa tobom?

– Sada sam se već navikla, ali u početku je bilo malo neobično. Žao mi je što žive na drugom kraju grada, a to je u Beogradu malo problem, ako želiš barem da svratiš da ih vidiš.

Sara za Espreso otkrila da li se udaljila od porodice i da li želi da postane supruga i majka
Sara za Espreso otkrila da li se udaljila od porodice i da li želi da postane supruga i majkafoto: Espreso

Je li neobično kada se vratiš sa nastupa, pa tvoja majka i ti uđete u prazan stan, a ranije je uvek bilo krcato jer ste svi zajedno živeli?

– Jeste,neobično mi je. Kada su Filip, Maša i Viktor živeli sa nama jedva sam čekala da dođem kući sa nastupa, i gledala sam uvek da dođem što pre da bih bila sa njima, i sa snajkom da popijem jutarnju kafu. Taj period života mi je možda i bio najlepši, najispunjeniji do sad.

Je li dovoljno vremena i ljubavi posvećuješ svom bratancu Viktoru?

– S obzirom na moj posao - i ne baš koliko bi trebalo. Ali nadam se da će se malo vremenom to promeniti i da ću moći malo bolje da se organizujem. Gledam da svaki slobodan momenat idem kod Filipa i Maše da ih vidim i budem malo sa njima.

1 / 5 Foto: Espreso

I je li, kada vidiš Viktora, je li poželiš da i ti što pre postaneš mama? Da li si ti uopšte u ovim trenucima spremna za porodicu, supruga, dete...?

– Kada vidim Filipa, Viktora i Mašu - mislim da bi svako poželeo takvu porodicu. Nisam od onih što “osećaju da im kuca sat” ili “mora se, vreme je”, tako da nisam u početku osećala da želim porodicu, ali u bivšoj vezi sam to poželela, kada sam malo osetila zajednički život sa nekim i tu vrstu ljubavi. E,tek posle tog iskustva u vezi sad svaki put kad vidim Filipovu porodicu poželim i ja tako nešto. Ali sve u svoje vreme i ništa po svaku cenu, nego kada dođe prava osoba za to. Svakako bih želela da Viktor ima sestru ili brata što bliže njemu po godinama, da mogu da se druže.

Bonus video:

02:55

DEKOLTE DO PUPKA I GRUDI NA IZVOLTE! Sara Reljić u barbi haljini svakog muškarca OBUZELA: Samo sam htela da bacim akcenat na OVO

(Espreso/Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.