SRPSKA VODITELJKA PROŠLA KROZ SITO I REŠETO! LICE JOJ BILO UNAKAŽENO, JEDVA SE IZVUKLA: Izbegavala KRUPAN kadar
Ana Radulović, Foto: Privatna arhiva

rešila da progovori

SRPSKA VODITELJKA PROŠLA KROZ SITO I REŠETO! LICE JOJ BILO UNAKAŽENO, JEDVA SE IZVUKLA: Izbegavala KRUPAN kadar

Ana Radulović o hororu koji je prošla zbog lica

Objavljeno:

Voditeljka "Elite 7", Ana Radulović, otkriva da je zbog problema sa licem nailazila na brojne ružne komentare.

Kako sada Ana Radulović otkriva za "Blic", određeno vreme nije smela da se slika u krupnom kadru, jer joj je jedna strana lica pala.

- Hvala bogu, sada je bolje. Prošlo je mesec dana. Na samom početku je ljudima bilo čudno i videla sam po komentarima da su se pitali što se ne snimam u krupnom kadru. Međutim, nisam nikom ništa htela da odgovaram, jer sam se psihički teže nosila sa tim. I bilo mi je još teže da pričam o tome, jer bi bilo zapitkivanja i svega. Sada kada mi je bolje, odlučila sam da dam izjavu - ističe Ana za "Blic" i dodaje:

Ana Radulović o hororu koji je prošla zbog lica, evo šta joj se sve dešavalo
Ana Radulović o hororu koji je prošla zbog lica, evo šta joj se sve dešavalofoto: Printscreen/Instagram/ana.radulovic

- Bilo mi je strašno kada sam pročitala komentare da me je neko ne daj Bože tukao, ali ja ne živim u takvom okruženju. Morala sam da stanem na put tim glasinama, pogotovo i pričama da koristim opijate i narkotike. Mogu da razumem da se nekom ne sviđam fizički ili da mu se ne dopada kako vodim, ali takve stvari pričati... Pogodilo me je da u takvom stanju vodim četiri nedelje i da dopustim da tako neko nešto neko priča. "Pink" kao moja kuća u kojoj radim je zaslužila da uvek budem profesionalac i da sam tu u svakom trenutku, u kakvom god stanju bila - otkriva Radulovićka i za kraj dodaje:

- Primila sam određenje injekcije, duple doze, koje su jako bolne. Prvo peku, a onda cela strana u koju se ubrizgava boli. Terapije su sad iza mene, bolje sam. Dobro sam prošla kako je moglo da bude. Pored injekcija, išla sam i na masaže lica, pila određene lekove. Ostalo je još malo do vraćanja lica u normalu. Kažu mi lekari da je ovih 10% što je ostalo, najteže da se vrati u normalu - zaključuje Ana za "Blic".

1 / 7 Foto: Printscreen/Pink

Podsetimo, Radulovićeva se nedavno prvi put oglasila za "Blic" i otkrila kako je nastao problem sa licem.

- Imala sam zdravstvenih problema. Nisam htela da pričam o tome. Oprala sam kosu ledenom vodom i dobila sam facijalis - istakla nam je Ana.

- Nažalost, to mi traje već četiri nedelje. Pala mi je leva strana lica i zatvara mi se oko. Vidim da je ljude zabrinulo moje zdravstveno stanje. Želim da kažem da će sve biti u redu, primam određenu terapiju i injekcije, kako bih se što pre vratila u normalu - poručila je tada voditeljka za "Blic".

Bonus video:

36:37

ESPRESO INTERVJU: Mirče i Ana Radulović

(Espreso/Blic/Jovan Ilić/Prenela: M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.