NIKO NE ZNA ŠTA SE SVE KRIJE U PROŠLOSTI ČUVENOG GLUMACA: Nakon MNOGO GODINA u javnost isplivale sledeće TVRDNJE
Glumac, Foto: EPA-EFE/Guillaume Horcajuelo

mnoge interesuje

NIKO NE ZNA ŠTA SE SVE KRIJE U PROŠLOSTI ČUVENOG GLUMACA: Nakon MNOGO GODINA u javnost isplivale sledeće TVRDNJE

Stekao je ogromnu slavu, te danas važi za jednog od najboljih glumaca

Objavljeno:

Glumac Robert De Niro (80) je ovog ponedeljka održao govor na dodeli Gotam nagrada, a sve je krenulo nizbrdo kada je shvatio da je neko, bez njegovog znanja, uklonio kritične delove o Donaldu Trampu iz govora.

Početak mog govora je promenjen, deo je uklonjen. Ne znam ništa o tome", rekao je glumac, a zatim nastavio da čita originalni tekst koji je pronašao u svom mobilnom telefonu. De Niro može da se pohvali uspešnom glumačkom karijerom, a ranije ove godine iznenadio je javnost lepom vesti da je dobio dete sa 35 godina mlađom devojkom, Tifani Čen, koja je u početku radila za njega.

"Tako je kako je. Ne radim teške stvari. Ja sam tu, podržavam svoju devojku, ali ona radi sav posao. I imamo pomoć, što je veoma važno“, rekao je za Gardijan.

Glumac se našalio da i sa malom Đijom ima drugačiji odnos nego sa ostalom decom, koja su već odrasli ljudi.

"Ne razgovaram sa svojom odraslom decom onako kako pričam sa svojom bebom ili na način na koji pričam sa svojom 11-godišnjakinjom, iako je prilično pametna", rekao je Robert de Niro. "Nikad ne znate šta može da se desi. Oni vas iznenade".

De Niro je veoma cenjen u Holivudu, pa su mračni detalji iz biografije Šona Levija 'De Niro: Život', objavljene 2014. godine, iznenadili njegove fanove.

Naime, Levi navodi da je De Niro svojevremeno bio veliki zavisnik od kokaina, što je rezultiralo njegovim prijateljstvom sa komičarem Džonom Belušijem, koji je takođe bio zavisnik. Osim toga, on navodi da je De Niro indirektno odgovoran za Belušijevu smrt 1983. godine, kada je umro od predoziranja.

Dotakao se i glumčevog mračnog ljubavnog života, opisavši ga kao površnog muškarca koji je eksploatisao žene. Inače, glumac se ženio dva puta, a prvo dvoje dece, 51-godišnju Drenu i 46-godišnjeg Rafaela, dobio je sa bivšom suprugom Dajane Abot. Sa drugom suprugom Grejs Hajtauer, od koje se razveo 2018. posle 20 zajedničkih godina, ima Eliota (25) i Helen (11), a sa bivšom devojkom Toukie Smith ima blizance Arona i Džulijana, koji sada imaju 27 godina.

O njegovoj vezi sa sadašnjom devojkom Tifani Čen spekuliše se od 2021. godine kada su zajedno 'uhvaćeni' u Francuskoj, dok se ranije ove godine spekulisalo o njenom trudničkom stomaku koji je skrivala od kamera. Podsetimo, ranije ove godine glumac je pretrpeo težak gubitak, nakon što je njegov 18-godišnji unuk Leandro De Niro pronađen mrtav u stanu na Volstritu. Policijski izvori su otkrili da je u blizini njegovog tela pronađen beli prah i da nema tragova napada.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Kurir/Wanted)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.