OVA MLADA LEPOTICA JE SESTRA LUKE JOVIĆA: Ona mu je VELIKA PODRŠKA, a izgleda kao BOGINJA, zaista NESTVARNO!
Luka Jović, Foto: Starsport©

ko bi rekao?

OVA MLADA LEPOTICA JE SESTRA LUKE JOVIĆA: Ona mu je VELIKA PODRŠKA, a izgleda kao BOGINJA, zaista NESTVARNO!

Sestra Luke Jovića je mlada lepotica koja je fudbaleru velika podrška

Objavljeno:

Od kada se pojavio na velikoj fudbalskoj sceni, Luka Jović je sigurno jedan od igrača o kojem se neprestano piše i priča. Bilo zbog onoga što pokazuje na terenu ili zbog dešavanja van terena, ali Luka je neko ko je gotovo uvek u centru pažnje.

O njegovim igračkim kvalitetima i svemu onome što je postigao u dosadašnjoj karijeri nepotrebno je trošiti reči, ali sa druge strane njegov privatan život je neprestano predmet interesovanja.

Njegov odnos sa suprugom Sofijom od prvog dana je pod budnim okom javnosti, a malo ko zna da je Jovićeva starija sestra Milijana istinska lepotica.

1 / 6 Foto: Starsport©

Bez obzira na planetarnu popularnost koju ima njen mlađi brat, nju ne zanima medijsko eksponiranje, ali je pored Sofije ona Lukina najveća podrška i ponosna je na svaki njegov uspeh.

Trenutno živi u Beogradu, ali kada god joj to vreme i obaveze dozvole otputuje kod brata i njegove mečeve neretko isprati sa tribina.

1 / 4 Foto: Printscreen/instagram/milla_jovic

Luka je i sam nebrojano puta do sada isticao koliko mu sestra i njena podrška znači i koliko je ona važna u njegovom životu.

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.