Sanja Kužet - Iza kamera i ispred trendova
Sanja Kužet, Foto: Promo

zanimljivo

Sanja Kužet - Iza kamera i ispred trendova

Kroz svoju dugogodišnju karijeru, ova harizmatična voditeljka nije samo sinonim za kvalitetan novinarski rad, već je istovremeno pronašla elegantan način kako da zadrži autentičnost i u privatnom životu.

Objavljeno:

Sanja Kužet, voditeljka koja osvaja svojom šarmantnom pojavom na malim ekranima, ne samo zbog talenta i profesionalizma, već i zbog jedinstvene sposobnosti balansiranja između privatnog i poslovnog života. Kroz svoju dugogodišnju karijeru, ova harizmatična voditeljka nije samo sinonim za kvalitetan novinarski rad, već je istovremeno pronašla elegantan način kako da zadrži autentičnost i u privatnom životu. Nošena ne samo novinarskom strašću, već i izraženim modnim senzibilitetom, Sanja Kužet postala je neizostavan deo medijskog sveta, istovremeno oduševljavajući publiku svojim profesionalizmom i originalnim modnim izrazom.

Vaša odevna kombinacija je uvek besprekorna. Kako birate odeću za svoj scenski izgled?

Hvala na komplimentu. Oduvek sam bila svesna koliko je vizuelan momenat bitan na televiziji, pa sam zaista birala saradnike za koje sam verovala da mogu da ponude ono najbolje od sebe, a zadovolje kriterijume emisija koje sam radila. Vrlo profesionalno i predano smo smisljali kreacije koje su uglavnom bile inovativne. Kreatori Marija Šabić i Huso Čobić su mi saradnici punih 10 godina! Naravno bilo tu i mnogo eminentnih domaćih kreatora kojima sam ukazala poverenje, koji su takođe bili na visini zadatka.

Sanja Kužet
foto: Promo

Da li imate omiljenog dizajnera ili modnu ikonu koja vas inspiriše? Kako to utiče na vaš izbor garderobe za emisije?

Modu pratim,ali nisam preopterećena. "Pokupim" uglavnom ono što mi pristaje i u čemu se lepo osećam. Volim da eksperimentišem mnogo više za scenu, nego u privatnom životu...valjda to tako i nadomestim. Verujem ljudima oko sebe za savete, ali je uglavnom moja odluka presudna da li u nečemu želim da se pojavim ili ne. Samim tim je i moja odgovornost. Zahvaljujući društvenim mrežama, zaista svi mogu biti informisani na jednostavan i brz način oko trendova i novih modnih ikona. Volim i to da ispratim!

Sanja Kužet
foto: Promo

Vaša elegancija je zaista primetna. Kako pronalazite balans između stila i udobnosti tokom dužih perioda provedenih na sceni?

Uživam u onome sto ponesem na sceni i mislim da se to vidi. Naravno tu je i iskustvo,koje je na mojoj strani. Mada kada se setim svojih početaka nije ni malo bilo jednostavno. Snimanja traju po 7-8 sati, stojite na visokim štiklama, a koncentracija i predanost poslu mora biti na 100%. Uz to postoji jos mnogo "ometajućih faktora" ukosnice i frizure, veštačke trepavice, zahtevne haljine raznih krojeva i materijala, zimi prehladno, leti prevruće. Nije da se zalim, ali zaista je svega bilo. Mada kada prevaziđete sve te prepreke, počinje uživanje.

Kako postižete ravnotežu između privatnog i poslovnog života?

To mi dobro ide svih ovih godina. Na tome sam radila i uspela u svom cilju da ne živim svoj posao već ga obavljam profesionalno i volim, a da imam svoju privatnost, izgrađenu porodicu i mir. Tu je vrlo tanka linija koliko cete "dati sebe na tacni" medijima, a imati sa svim kolegama novinarima lepu saradnju. Ali eto, moguće je i na to sam jako ponosna! Primetili smo da koristite Samsung Galaxy Z Fold5 telefon, koje aplikacije koristite za organizaciju vremena i obaveza i da li je jednostavnije raditi to na velikom ekranu Folda?

Sanja Kužet
foto: Promo

Samsung Galaxy Z Fold5 mi je dosta olakšao svakodnevicu i multitasking s obzirom na to da sam I mama i poslovna žena. Bukvalno mi je sve pojednostavljeno i na jednom mestu! Od njegovog velikog ekrana se ne odvajam. Planer, kalendar, notes je pun privatnih i porodičnih obaveza, kao i obaveza jedne preduzetnice koja je ozbiljno zakoračila u svet hladno ceđenih sokova. Planiranje nabavke voća, porudžbine detoxa sve se nalazi u Samsung Galaxy Z Fold5.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.