5 SATI ČEKALI POMOĆ! Ivana Dudić progovorila o JEZIVOJ NESREĆI: Partner je tada ostao NEPOKRETAN, a ona...
Ivana Dudić o saobraćajnoj nesreći, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

MALO KO ZNA

5 SATI ČEKALI POMOĆ! Ivana Dudić progovorila o JEZIVOJ NESREĆI: Partner je tada ostao NEPOKRETAN, a ona...

Glumica po prvi put o teškoj situaciji

Objavljeno:

Glumica Ivana Dudić progovorila je o saobraćajnoj nesreći koju je doživela sa partnerom.

Naime, Ivana je najpre krila šta im se dogodilo, a sada je javno prvi put pričala o stresu koji je doživela, pa otkrila jezive detalje.

- Ja nikada nisam pričala o tome, dva meseca sam uspešno krila to. Jer kada doživiš saobraćajnu nesreću i kada partner u tom trenutku ostane nepokretan to ne treba da se priča i sva pažnja treba da bude usmerena na njegovo ozdravljenje. Ja prvih mesec dana nisam mogla glumački da se sastavim, ja sam tu bila kao mama, samo da on bude dobro i da budem tu za njega u svakom trenutku i da odradim pošteno svoj posao. Misli su mi bile usresređene na to kako će uspeti sledeća operacija, samo je bilo da svi preživimo te trenutke.

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

- U tim situacijama se ponašaš kao lud čovek. To su najduži dan i noć koje sam ja doživela sigurno. To se dogodilo, a mi smo pet, šest sati čekali pomoć nepomični, jer je nedostupno bilo mesto. Bili smo na nezgodnom mestu i nije moglo da se dođe do nas. Sve je moralo pešaka, trebalo je mnogo vremena, nije moglo na točkovima da se dođe do nas - ispičala je u podkastu Ivana Dudić.

Bonus video:

08:13

U BIH ZNAJU ŠTA JE MUZIKA! I TREBA DA IH ZABRANE Dudić podržao gradonačelnika BANJALUKE: Ta muzika koju prave TO JE BRUKA

(Espreso/Poster podkast/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.