ZAŠTO JE MILICA PAVLOVIĆ POBEGLA OD OCA? Pojavile se informacije iz PROŠLOSTI, odbila da ode na BEOVIZIJU
Isplivali malo poznati detalji o mladoj zvezdi, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

OVO NISTE ZNALI

ZAŠTO JE MILICA PAVLOVIĆ POBEGLA OD OCA? Pojavile se informacije iz PROŠLOSTI, odbila da ode na BEOVIZIJU

Isplivali malo poznati detalji o mladoj zvezdi.

Objavljeno:

Milica Pavlović, se oduvek trudila da svoj privatan život sačuva od očiju javnosti, a sada su isplivali malo poznati detalji o mladoj zvezdi.

Tata je imao drugačije planove za nju

Milicin tata je imao drugačije planove za nju. Nakon završene srednje škole je odveo u Švajcarsku, gde joj je našao posao u štampariji. Posle mesec dana, Milica je slomila da se ipak vrati u Srbiju i upiše Fakultet za kulturu i medije, ali i da nastavi da se bori za šansu da postane muzička zvezda.

Bila je ubeđena da su "Zvezde Granda" nameštene

1 / 5 Foto: Instagram printscreen/senoritamilica

Milica je mislila da je takmičenje za Zvezde Granda namešteno, što je i rekla Saši Popoviću na audiciji. Nije želela da se prijavi na takmičenje, ali je to učinila na nagovor prijatelja Nikole Bokuna. Sve ostalo je istorija.

Odbila da ide na Beoviziju

Milica je trebalo da ide na Beoviziju sa pesmom “Pakleni plan”, to je bila prvobitna ideja Saše Popovića i Vladimira Grajića Graje. Ipak, iako je tek potpisala ugovor sa Grandom, Milica se suprotstavila čelnicima i istakla sa misli da još nije momenat da ide na to takmičenje i da u slučaju pobede predstavlja našu zemlju na “Eurosongu”.

Bonus video:

00:12

MILICA PAVLOVIĆ JE NAJBOLJA IGRAČICA MEĐU PEVAČICAMA! Dragana Mirković bez dlake na jeziku: Ona je savršena za prvog gosta šoua

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.