ŽENA MILOMIRA MARIĆA OTKRILA ISTINU O NJIHOVOM BRAKU: Bez dlake na jeziku PROGOVORILA O SVEMU, evo šta mu ZAMERA
Milomir Marić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

SUROVO ISKRENA

ŽENA MILOMIRA MARIĆA OTKRILA ISTINU O NJIHOVOM BRAKU: Bez dlake na jeziku PROGOVORILA O SVEMU, evo šta mu ZAMERA

Vesna Radusinović, žena Milomira Marića, otkrila detalje njihovog braka

Objavljeno:

Književnica Vesna Radusinović napisala je 20 bestselera od kojih većina ne može više da se kupi.Legendarna urednica i novinarka već izvesno vreme se povukla u svoj lepi, udobni dom. Uz supruga Milomira Marića i sina Vedrana na miru priprema poslovne specijalitete.

Ona je svojevremeno i priznala zašto se povukla iz javnosti, te priznala da joj prija miran i povučen život.

- Iskreno, odavno mi ne prijaju gradska događanja i okupljanja na kojima možete silno da se zadivite ili pak da zavidite toj iskrenoj ljubavi, nežnosti i dobroti koju razmenjuju žene koje se strasno mrze i ne mogu očima da se gledaju. Najslađi osmeh, najduži zagrljaj i najveće komplimente dobićete upravo od onih koji se pitaju šta vi još tražite u ovom gradu ili možda i na ovom svetu.

1 / 4 Foto: Privatna arhiva

- Jednostavno nisam po ukusu čaršije, niti sam ikada bila, ali se ne bunim. A pošto ni oni nisu po mom, imam pravo da ne idem tamo gde ne mislim da pripadam. Sem toga, toliko dokona baš nisam i bavim se čitanjem, pisanjem... Bavim se svojim a ne tuđim životima, sem u romanima.

Inače, Vesna je nedavno progovorila i o braku sa Milomirom Marićem, te otkrila da li mu nešto zamera i priznala šta svakodnevno radi.

- Ne zameram mu ništa, jer mogu da se nerviram koliko hoću a on drugačije niti želi niti može. Batalila sam se sizifovanja, nisam ni ja baš toliko dokona. Rođeni je vorkoholik i stalna akcija od cika zore je uslov da bude srećan ili bar zadovoljan. Žao mi je što nema vremena da sedne i privede kraju svoju knjigu "Samoubistvo Jugoslavije" koju piše već 20 godina i uvek ima nešto da doda na napisanih dve hiljade strana.

1 / 3 Foto: Privatna arhiva

- Znam da mi niko ne veruje, ali čovek ama baš nikada ne čita i ne gleda ništa o sebi, pa sam često prinuđena da mu prepričavam šta pišu o njemu. Ja to još i začinim, dodam i izmislim, onako domaćinski svašta, ne bi li reagovao. Ništa! Ni reč. Tako misle i da je on u kući neviđeno zabavan i šarmantan. On u kući retko progovara. Čita čovek po ceo dan, lepi svoje knjige, koriči, pa trči u Patrijaršiju, tamo mu valjda to najbolje urade, glanca ih da se sijaju i baš ga briga za svakodnevne i trivijalne stvari. Ipak je genije a i što bi umarao mozak. A i što bih ja svoj odmarala i štedela kad nisam baš do te mere genijalna (smeh).

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.