MAJA BEROVIĆ OGOLILA DUŠU, PA DALA SVOJ SUD O KARLEUŠINIM ALBUMIMA: Čeka se divina reakcija!?
Maja Berović i Jelena Karleuša, Foto: Stefan Stojanović

iskrena

MAJA BEROVIĆ OGOLILA DUŠU, PA DALA SVOJ SUD O KARLEUŠINIM ALBUMIMA: Čeka se divina reakcija!?

Maja Berović je iskreno komentarisala albume Jelene Karleuše i mogući susret sa njom

Objavljeno: 23:38h

Pevačica Maja Berović, večeras se pojavila na jednom prestoničkom događaju.

Pevačica je priznala da se uželela ovakvih događaja na koje dugo nije odlazila, a potom priznala da je mnogo vremena utrošila na ulepšavanje.

- Često volim da kažem da zavidim mojim muškim kolegama zbog vremena koje trošim na spremanje za ovakve događaje. Njima treba jako malo vremena, a nama pola dana. Samo na tome im zavidim, lepo je biti žena - rekla je Maja, a potom priznala šta bi uradila da je jedan dan muškarac.

1 / 3 Foto: A.H./ATAImages

- Nikada nisam razmišljala o tome, verovatno bih se dobro najela jer se muškarcima prašta da imaju kilogram viška, a nama ne - našalila se pevačica.

S’ obzirom da će Berovićeva i Jelena Karleuša biti u istoj prostoriji na ovom događaju, postavlja se pitanje da li će se javiti jedna drugoj, jer kako se ranije pisalo po medijima, nisu u najboljim odnosima:

- Ja nemam konflikt ni sa kim, mogu da pozdravim bilo koga. Nikada za ovih 18 godina nisam nikoga uvredila, zaista mogu da pozdravim bilo koga - govori Maja.

1 / 5 Foto: A.H./ATAImages

Potom je odgovorila da li je čula Karleušine albume, s’ obzirom da je JK rekla da njen album nije čula, i da li joj se dopadaju "Alfa" i "Omega":

- Naravno da sam čula, sve što izađe u našoj zemlji moram da čujem. Jedino ako ste gluvi, ali i tada imate slušne aparate. Nije bitno da li se to sviđa meni ili mojim kolegama, jedino što je relevantno jeste, da li se sviđa publici - istakla je pevačica.

Bonus video:

00:41

Jelena Karleuša

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.