"OVO JE VELIKA BRUKA I SRAMOTA, DUŠA ME BOLI..." Tijana Ajfon za Espreso o Matoroj i Aniti, njene REČI ODZAVANJU
Matora, Tijana Ajfon i Anita, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

brutalna

"OVO JE VELIKA BRUKA I SRAMOTA, DUŠA ME BOLI..." Tijana Ajfon za Espreso o Matoroj i Aniti, njene REČI ODZAVANJU

Drugarice Jovane Tomić Matore, Tijana Ajfon oglasila se za Espreso nakon što je Matea Car otkrila sve detalje odnosa nje i Anite.

Objavljeno:

Bivša rijaliti učesnica Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon oglasila se za Espreso kraha ljubavi Jovane Tomić Matore iAnite Stanojlović.

Naime, Tijana je veoma bliska Matorina drugarica, kao i neko je je podržao njihovu ljubav i neko ko je bio na njihovoj svadbi.

Ekipa portala Espreso pozvala je Tijanu kako bi nam otkrila njeno mišljenje na celokupnu situaciju, kao i sve što se izdešavalo između Anite i Jovane.

Tijana Ajfon za Anitinoj prevari Matore
Tijana Ajfon za Anitinoj prevari Matorefoto: Privatna arhiva

- Ja svaki vid prevare osuđujem... Ovako nešto i da želim ne mogu da opravdam.. Koliko god bili bliski, ja sam na strani pravde i istine. Da je Matora ovo uradila Aniti, ja bih je osudila. Ne bih rekla da moram da stanem na stranu prijatelja... - rekla je Tijana.

Maksimovićeva ističe da je ovo velika bruka i sramota, te da ni Anitine godine ne mogu da budu opravdanje za ovo što je ona uradila Matoroj.

Tijana otkrila da je Matora zbog Anite zapostavila porodicu i prijatelje
Tijana otkrila da je Matora zbog Anite zapostavila porodicu i prijateljefoto: Privatna arhiva

- Ovo je jedna velika bruka i sramota i nema opravdanja. Ovde nema pa mlada je, pa probaj da nađes razumevanje, meni je ovo jezivo - rekla je Tijana, pa dodala da je duša zaboli kad pomisli na Matoru jer je sve zapostavila zbog Anite i kako bi njoj udovoljila, a ona joj ovako nešto uradila.

- Kad pomislim na Matoru i setim se koliko voli ovu malu i da je sve uradila da njoj udovolji, da je sebe i porodicu svoju zapostavila, nas prijatelje, duša me zaboli. Ovde nije u pitanju klasična prevara. To se nekako i može oprostiti.. U zavisnosti od okolnosti, kako je došlo do iste..Ovo je izdaja, podvala. Razlika između prevare i ovoga što je ona uradila je kao i razlika između ubistva iz nehata i ubistva s predumišljajem i iz koristoljublja..

Tijana se jako potresla gledajući Matorine scene nakon što je saznala istinu
Tijana se jako potresla gledajući Matorine scene nakon što je saznala istinufoto: M.M./ATAImages

Tijana nam je takođe otkrila da nije mogla da ostane imuna na dešavanja u Eliti, te da je zbog Matore i zaplakala.

- Preplakala sam gledajući one scene. Mnogo mi je žao i sve dalje mogu samo da se vrtim u krug i da odem predaleko, pa da kažem nešto ružno i uvredljivo, pa ću završiti na ovome, a vi procenite sta bih sve rekla - završila je Tijana Ajfon za Espreso.

(Espreso/Ivana Radivojević)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.