BILA DIREKTORKA JAVNE USTANOVE, SEDELA SA MOĆNICIMA: Svašta je radila Jelena Lalović, kako je došla na tu POZICIJU?
Foto: MARINA LOPIČIĆ

biografija

BILA DIREKTORKA JAVNE USTANOVE, SEDELA SA MOĆNICIMA: Svašta je radila Jelena Lalović, kako je došla na tu POZICIJU?

Pevačica je u jednom periodu života bila na funkciji direktora jedne javne ustanove, a evo kako se tu našla

Objavljeno: 10:24h

Publika je Jelenu Lalović zavolela kao pevačicu tada popularnog "Koktel benda".

Međutim, u jednom momentu je odlučila da započne solo karijeru, ali se nakon nekog vremena povukla sa javne scene i radila je kao direktora jedne javne ustanove.

- Zadnjih pet-šest godina sam tu, ali sam nevidljiva. Šta se desilo? Drugi su formati na televiziji, mi ne učestvujemo tamo. Nismo nigde u žiriju, kada bi nas neko zvao, pristale bismo moje koleginice i ja. Jednostavno ima nekih formata koji nisu za mene. Ljudi znaju i prepoznaju me, evo je Jellena, oni mene negde vide, ali gde me vide – to gledaoci mogu da znaju. Ja sam svaki drugi treći dan na televiziji, ali su to dnevne emisije ili jutarnji programi, nema me u skandalima, tračevima, rekla je pevačica, a potom dodala i da je danas jako teško biti deo estrade.

Jelena Lalović, Jellena
foto: NEMANJA NIKOLIĆ

- Jako je teško. Ja vodim dosadan život, imam muža koji je super, dete koji je super, mi vodimo normalan, dosadan život. On je IT inženjer, doktor nauka, otkrio je onaj patent protiv zamena i krađa beba u bolnicama. Ja sam Mileva Ajnštajn, uvek se tako šalim. Ja pevam i radim, ali desi se nekad da nešto izjavim pa to završi na naslovnim stranama. Ali, danas vest traje tri sata i odmah se ide dalje. Shvatila sam da niko neće mene da zove, pa sam dala gas. Moram ja malo da se laktam, što do sada nije bio slučaj. Moraš da se namećeš. Meni je jako zanimljiv život, ja sam sva od akcije.

Pevačica je u jednom periodu života bila na funkciji direktora jedne javne ustanove.

1 / 4 Foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ

- To je velika odgovornost, 40 i nešto radnika, 2 sindikata, sastanci, vozač... ja sedim tu s direktorima EPS, Infostana, Groblja… tako sam dosta naučila, mi ne znamo kako firme funkcionišu, uvek smo s druge strane šaltera - rekla je pevačica.

- Ja sam bila godinu i po dana, o svemu moraš da misliš, ne možeš da napraviš nijednu grešku, odmah završiš u novinama. Kako sam došla na tu poziciju? Slučajno, ja sam bila rukovodilac sportskih programa i predložili su me. Imala sam tri godine iskustva i predložili su me. Ja sam magistar nauka, završila DIF, moj otac je tu radio…

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.