VIKI MILJKOVIĆ ISPROZIVALI ZBOG ROMSKOG VESELJA: Ona sada dala ŽESTOKI DEMANT, njene reči će ODZVANJATI
Viki Miljković, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

SVE JE OBJASNILA

VIKI MILJKOVIĆ ISPROZIVALI ZBOG ROMSKOG VESELJA: Ona sada dala ŽESTOKI DEMANT, njene reči će ODZVANJATI

Pevačica Viki Miljković je dala svoj sud o romskim veseljima

Objavljeno:

Pevačica Viki Miljković pojavila se sinoć na otvaranju kluba „Sinner“ u koji je, iako je imala obaveze, došla kako bi ispoštavala svoje prijatelje koji su ga otvorili.

Viki je u razgovoru za Grand otkrila da se na otvaranju pojavila samo na kratko, kao i da iste večeri leti za Istanbul gde je očekuju brojne poslovne obaveze.

Došla sam na 10, 15 minuta i krećem za Istanbul. Tamo imamo firmu za nekretnine, ali i tamo smo i u studiju, snimamo novi album– rekla je Viki i dodala da je večeras napravila izuzetak i izašla u klub:

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

–Inače, nisam pobornik noćnog života. Kad sam slobodna više volim da budem sa svojom porodicom, da gledam neki dobar film, da pročitam dobru knjigu i da se naspavam.

Viki Miljković o romskim veseljima

-To nije tačno. Prosto, da biste emitovali neki nastup ili koncert mora da postoji neka dozvola. Mora da postoji adekvatan ton kako se prenosi, a ovo je u ružnom kontekstu prenešeno. Ceca i ja smo baš to komentarisale, konkretno neku emisiju gde su se prenosila druga romska veselja, kako su u ružnom kontekstu preneli utiske i o pevačima, i samim ljudima sa svadbe. To su pre svega jako fini i kulturni ljudi, domaćini. Taman posla da nisam htela da se slikam i snimam. S velikim ponosom i zadovoljstvom odlazim na romska veselja- istakla je Viki i dodala:

– Smeta mi što su oni sve predstavljali na neki smešan način. Ja ljude delim na dobre i loše, isto kao što delim i muziku na dobru i lošu. To će vam prvi reći moji kandidati iz “Zvezda Granda”. Meni je publika ista gde god da pevam, nebitno da li je to koncert, nastup u klubu, veselje…. Ljude delim na dobre i loše, bitno je da ljudi vole muziku, da nam bude lepo i da uživamo.

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Na pitanje da li bi pored pevanja i nekretnina, bila spremna da svoj novac uloži u još neki biznis, Viki je odgovorila negativno, tvdreći da voli da bude fokusirana na ono što voli.

-Pevanje je moj život i mislim da svoj posao radim dobro. Trudim se da svoje znanje i iskustvo prenesem i na ovu dečicu iz „Zvezda Granda„. Kažu da ono što nam je Bog dao, treba da podelim i meni to pričinjava veliko zadovoljstvo. Pored toga, tu je i prodaja nekretnina, uređenje i meni je to sasvim dovoljno. Jedva i to postižem-zaključila je Viki za Grand.

Bonus video:

00:21

Viki o stopiranju gradnje Cecine vile na Kipru

(Espreso/Grand)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.