ZOLA POKAZAO DA MU JE I DALJE STALO DO MILJANE: Prišao joj, pa joj PONUDIO POMOĆ, evo o čemu se RADI
Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola, Foto: Printscren/youtube/Zadruga Official

STARA LJUBAV ZABORAVA NEMA

ZOLA POKAZAO DA MU JE I DALJE STALO DO MILJANE: Prišao joj, pa joj PONUDIO POMOĆ, evo o čemu se RADI

Tokom današnjeg dana došlo je do razgovora između Miljane i Zole.

Objavljeno: 16:01h

Miljana Kulić ne prestaje da plače. I dok svi misle da je očajna zbog Zole koji samo što je ušao u Elitu, ona tvrdi da je očajna zbog Bebice.

Naime, Kulićeva ne shvata kako je moguće da je Nenad preko noći obrnuo ploču i osuo drvlje i kamenje po njoj i njenoj porodici koja mu je bila preča od rođene dece.

- Nemoguće je da onako glumi 24/7, ono ne mogu ni oni koji su Oskara dobili - jecala je Miljana rekavši da je jedino zanima zašto se to desilo.

Razgovor Miljane i Zole
Razgovor Miljane i Zolefoto: Printscren/youtube/Zadruga Official

- Miljo, jedino ti ja mogu pomoći oko toga, samo ja i niko drugi, ali ako hoću - rekao je Zola, a potom su nastavili da se prepucavaju i prozivaju.

Naime, Zola je upozorio Miljanu da se ne usuđuje da ga ove sezone maltretira jer će drugačije reagovati u odnosu na prethodne sezone kada joj je sve dozvoljavao.

Podsetimo,, Miljana Kulić i Zola su svoju vezu započeli u trećoj sezoni "Zadruge" i bili su zajedno naredne dve godine. Njihov odnos bio je turbulentan, te su se u više navrata svađali i mirili iznova. Miljanina majka, Marija, nije nikada podržala njihovu ljubav i trudila se na sve moguće načine da dokaže Miljani kako on nije dečko za nju. Ipak, Kulićeva je do kraja radila po svome i isticala kako ne može protiv svojih emocija iako je svesna da im je odnos toksičan.

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.