"IMITIRAO JE DA JE NEKI LJUBAVNIK" Vendi se oglasila povodom Radašinove SMRTI, ono što je rekla će ODZVANJATI
Vesna Vukelić Vendi, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

ISKRENA

"IMITIRAO JE DA JE NEKI LJUBAVNIK" Vendi se oglasila povodom Radašinove SMRTI, ono što je rekla će ODZVANJATI

Povodom smrti Radiše Miljkovića Radašina se oglasila i Vendi

Objavljeno:

U domaćim medijima je poput bombe odjeknula vest da je Radiša Miljković, poznatiji kao Radašin iz "Velikog brata", iznenada preminuo u 60. godini, a kako se saznaje, uzrok smrti je sepsa. Ovim povodom oglasila se pevačica i književnica Vesna Vukelić Vendi, koja je sa rijaliti zvezdom boravila na imanju u Lisovićima, tokom "Farme".

Naime, Vukelićevu je vest o smrti svog rijaliti "kolege" zatekla, jer je od medija saznala Radašinov tragičan ishod.

- Ovo što sam sada čula od vas je vest koja ne može da prođe neopaženo. Žalim situaciju, žalim život... On je ipak ostavio trag, bio je izvorni čovek, pripadao je tom nekom folkloru u koji je bio autentičniji. Afirmisao se kroz rijaliti, bio je čestit čovek, pošten, dobronameran, bio je kreativan. Imao je smisla za humor, sam je proizvodio šalu, umeo je da se uklopi. Što bi se reklo, bio je socijalan, voleo je ljude i radovao se zaista svakom danu. Znao je da se raduje životu, nije bio materijalan čovek, već duševan - ističe Vendi u jednom dahu, te nastavlja:

1 / 4 Foto: RTV Pink printscreen

- Voleo je svoju porodicu, više je imitirao da je neki, narodski rečeno, "šeret", odnosno švaleraš. U stvari, pošto smo upoznali njegovu ženu, Radiša je časno služio porodici. Verovatno u želji da bude malo zanimljiviji, imitirao je da je neki ljubavnik kroz razne priče, ali njegova suština nije bila takva. Selo Ljupten kod Aleksinca, odakle je on, ostalo je bez jednog svog izvornog čoveka - rekla je pevačica.

Kako je takođe otkrila, sa Miljkovićem se videla samo jednom nakon "Farme", ali nije bila u mogućnosti da komunicira s njim.

1 / 2 Foto: prentscreen/youtube/clockiable

- Nismo se čuli nakon rijalitija, ali koliko me sećanje služi, on je bio na nekom veselju gde sam pevala. Ali kako je bila velika gužva, seo je prilično udaljeno, za jedan sto koji su mu jedva našli, i tako je tu sedeo sa nekim društvom. Bio je baš krkljanac, a ja sam morala da budem aktivna, nisam mogla da se bavim pojedinačno s ljudima. Pozdravili smo se, ali nismo ušli u neku dublju komunikaciju - zaključuje Vendi.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.