MILOŠ BIKOVIĆ UHVAĆEN SA DRUGOM ŽENOM U CENTRU BEOGRADA: Drže se za ruke i šetaju, ŠTA ĆE TRUDNA DEVOJKA DA MU KAŽE
Miloš Biković, Foto: © ATA Images

zanimljivo

MILOŠ BIKOVIĆ UHVAĆEN SA DRUGOM ŽENOM U CENTRU BEOGRADA: Drže se za ruke i šetaju, ŠTA ĆE TRUDNA DEVOJKA DA MU KAŽE

Glumac Miloš Biković je došao na premijeru filma "Čuvari formule", u društvu ove dame

Objavljeno:

Glumac Miloš Biković je godinama je u skladnoj vezi s Ivanom Malić, a večeras su mnogi očekivali da će popularni par prvi put prošetati zajedno kao par nakon vesti da će do kraja godine dobiti dete.

Ipak, to se nije obistinilo. Glumac se na crvenom tepihu pojavio u društvu svoje dve koleginice. Društvo su mu ovom prilikom pravile Nina Janković i Tamara Dragičević, koje su kao i uvek i sada bile fenomenalno obučene.

Nina je ponela oversajz crni sako, a Tamara je bila u plišanoj plavoj haljini koja prati liniju tela. Biković se odlučio za sivu košulji i sive pantalone, preko kojih je imao crni sako.

1 / 3 Foto: A.H./ATAImages

Miloš je u salu ušao bez pratnje Nine i Tamare, a mesto do njega ostalo je upražnjeno. Društvo mu je pravio kolega Andrija Milošević.

Miloš i Ivana postaće roditelji sredinom novembra! Ona se trenutno nalazi u osmom mesecu trudnoće.

Iz Rusije je danas stigla vest da je glumac u trci za nagradu Zlatni orao. Miloš Biković nominovan je za najboljeg glumca za ulogu u filmu "Izazov".

Miloš se nedavno oglasio na svom Instagramu povodom Ivanine trudnoće i potvrdio radosnu vest.

1 / 2 Foto: Damir Dervišagić

- Srećni smo što ćemo uskoro postati roditelji. Ovo je važan, verovatno najvažniji momenat u našim životima. Nismo želeli da ga otkrivamo za sada, ali paparaci su nas doveli u situaciju u kojoj nemamo izbora. Hvala svima na lepim rečima i čestitkama i molimo medije i novinare da poštuju našu odluku i integritet našeg privatnog života. Kada budemo hteli da razgovaramo o ovoj temi, svakako ćemo vas kontaktirati - izjavio je Biković tada.

Film "Čuvari formule" govoru o humanosti i empatiji, istinita priča o decenijama skrivanom akcidentu u Vinči 1958. godine, rađena je po bestseleru Gorana Milašinovića "Slučaj Vinča", a scenario za njegovu filmsku ekranizaciju potpisuje Vuk Ršumović uz Ognjena Sviličića i Dragana Bjelogrlića kao koscenariste.

Svetska premijera filma održana je 4. avgusta 2023. godine na filmskom festivalu u Lokarnu, Švajcarska u okviru prestižnog programa Piazza Grande, gde je osvojio dve nagrade: Varajeti za najbolji film u selekciji PG i nagradu Zeleni leopard koja se dodeljuje filmovima sa najupečatljivijom porukom. Film je 15. avgusta prikazan van konkurencije u okviru glavnog programa 29. Sarajevo film festivala, od 26. oktobra ulazi u redovan bioskopski repertoar.

1 / 5 Foto: A.H./ATAImages

U jeku hladnoratovske krize, na jesen 1958. godine, grupa naučnika u institutu Vinča sprovodi tajni projekat koji predvodi professor Dragoslav Popović. Sticajem nepredviđenih okolnosti, oni bivaju izloženi smrtonosnoj dozi zračenja, zbog čega ih jugoslovenska tajna policija odvodi na lečenje na kliniku Kiri, u Parizu.

Francuski doktorski tim, na čelu sa profesorom Žoržom Mateom zaključuje da je njihovo stanje kritično i da sui m dani odbrojani. Iako je profesor Mate ceo svoj život posvetio borbi protiv nuklearnog naoružanja duboko prezire projekat na kom su radili jugoslovenski naučnici, on predlaže da se po prvi put u istoriji izvede delikatna i neizvesna intervencija zamene koštane srži ozračenih pacijenata.

Bonus video:

00:45

ESPRESO: Trg glumaca

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.