ISPLIVALA ISTINA KARIJERI DRAGANE KOSJERINE: Otkriveno kako se VODITELJKA dočepala televizije, ovo je njena TAJNA
Dragana Kosjerina, Foto: Printscreen/Instagram/dragana.kosjerina

sada se zna

ISPLIVALA ISTINA KARIJERI DRAGANE KOSJERINE: Otkriveno kako se VODITELJKA dočepala televizije, ovo je njena TAJNA

Voditeljka Dragana Kosjerina je govorila o svom detinjstvu i karijeri gde je otkrila detalje koje do sada niko nije znao

Objavljeno:

Dragana Kosjerina važi za jednu od najlepših voditeljki, a publiku je osvojila svojom neposrednošću i elegantnim stilom, ipak, o njenom privatnom životu se ne zna mnogo toga.

Popularnost je stekla kao sportska novinarka, a danas je voditeljka jednog kviza. Tokom svoje karijere nije puno govorila o svom privatnom životu, a jednom prilikom otkrila da da nije imala lako detinjstvo.

- Pred kamerama sam, još od detinjstva, bila veoma opuštena. Prvo iskustvo na velikom setu imala sam u Istanbulu, kada sam kao model snimala reklamu za šampon.

-Fenomenalna američka produkcija došla je s brdom opreme, a ja sam bila tretirana kao filmska zvezda. (smeh) Imala sam dublerku na kojoj su nameštali svetlo, ja bih samo došla da snimim scenu. Prvi put poželela sam da budem neko s televizije. Kad sam to postala, shvatila sam da ovde nema glamura već napornog rada, ali sam baš srećna – rekla je Dragana jednom prilikom.

Bonus video:

00:05

Dragana Kosjerina kao sirena

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.